Mallenmaker
Artiflex
Elst, NL
2 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor deze vacature zijn we op zoek naar een mallenmaker in het beton in de omgeving van Elst.

Je gaat prefab stortmallen maken . Samen met je collega’svorm je een team van ervaren mallenmakers. Op basis van eentechnische tekening ga je aan de slag.

Je bentverantwoordelijk voor het timmeren van de bekistingen en hetstorten van het beton.

Het bedrijf waar jij aan de slag gaat alsmallenmaker is een bedrijf gevestigd in Elst dat specialist is inhet maken en plaatsen van prefab betonnen behuizingen entrafostations.

In die behuizingen staat alles wat je nodig hebt omnetwerken aan te sluiten. Zoals netwerken voor gas, elektriciteit,telecommunicatie en meet- en regelsystemen voor bijvoorbeeld despoorwegen of gemalen.

Zij leveren de prefab behuizingen kant enklaar op, alleen de aan- en afvoer hoeft nog aangelegd te worden.Daarnaast leveren ze prefab betonelementen voor allerleitoepassingen : voor industrie én voorwoningbouw.

Aannemingsbedrijven, installatiebedrijven,energieleveranciers, telecomaanbieders, waterschappen,civieltechnische organisaties en overheden behoren tot hetklantenbestand.

Het is een organisatie die niet alleen productenlevert, maar vooral praktische oplossingen verzorgt.

Deze manier van werken staat garant voor eenminimum aan overlast voor de omgeving en binnen de afgesprokentijdsplanning.

Functie-eisen

Voorde vacature mallenmaker wordt er het volgendegevraagd :

 • Je kunt technischetekeningen lezen;
 • Je hebt oog voorkwaliteit;
 • Woonachtig in de omgevingvan Elst ;
 • Je hebt bijvoorkeur aantoonbare ervaring als mallenmaker in debetonsector.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Naast een marktconform salaris van € 1880,-tot € 2200,- bruto per maand , afhankelijk van je leeftijden ervaring, wordt de mogelijkheid geboden tot een vasteaanstelling bij goed functioneren .

  Er heerst eengezellige, nuchtere en open werksfeer. Je komt te werken in eenveilige omgeving, op een veilige werkplek met goedewerkcondities.

  Ben jij die hardwerkendemallenmaker die zich graag verder ontwikkelt in de betonproductie?Solliciteer dan nu op deze vacature of stuur je cv naarm.

  kemper artiflex.com en wij nemen dan gegarandeerd contact met jeop! Heb je vragen of neem je liever direct zelf contact op?

  Bel ofWhatsApp Martina dan via 06 - 27917717.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier