Stoffeerder
Welzorg
Oldenzaal, NL
31 dagen geleden

Jouw baan

Als Stoffeerder voer je alle voorkomende modelleer- en stoffeerwerkzaamheden uit aan mobiliteitshulpmiddelen. Hierbij worden verschillende technieken gehanteerd zoals (de)monteren, stikken en verlijmen.

Je gaat hierbij, in overleg met jouw leidinggevende, zelfstandig aan de slag door o.a. de vorm, soort stof, te gebruiken (opvul)materiaal, etc.

te bepalen. Daarnaast verricht je ook voorkomende stoffeerreparaties.

Samen met jouw collega's zorgen jullie ervoor dat alles wat er toe doet om de klant goed te helpen. Elkaar onderling helpen en kritisch zijn op kwaliteit en veiligheid is ook jouw ding.

Jouw profiel

Kwaliteit en zorgvuldigheid staan bij jou voorop. Je beschikt over een afgeronde technische Mbo-opleiding (minimaal niveau 2).

Je hebt bijvoorbeeld ervaring als creatief meubelstoffeerder of als schoenmaker.

Jouw arbeidsvoorwaarden

Welzorg is een moderne werkgever met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en uitdagende ontwikkelmogelijkheden.

De werksfeer bij Welzorg is open en informeel en het werkklimaat dynamisch en inspirerend. Wij doen graag een beroep op je creativiteit, betrokkenheid en persoonlijke verantwoordelijkheid, welke functie je ook bekleedt.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier