Midgaard - Gedragswetenschapper
Horizon
Den Haag
1 dag geleden

Wat ga je doen?

Je formuleert het individuele perspectiefplan van de jongeren die bij ons opgenomen zijn. Waar nodig verricht je gedragsobservatie en diagnostisch onderzoek in het kader van de behandeling.

Je stemt de voortgang in de behandeling van de jongeren, knelpunten in de uitvoering van de behandeling en het neerzetten van een behandelklimaat af met de afdelingscoördinator.

Naast actieve deelname aan intern overleg onderhoud je contacten met plaatsende instanties, ouders / verzorgers, psychiater en vooral ook ketenpartners.

Ook draag je bij aan de professionele ontwikkeling van de pedagogisch medewerkers, onder meer door casuïstiekbespreking, het organiseren en begeleiden van themabijeenkomsten, het toelichten en uitleggen van perspectiefplannen en de methodische uitgangspunten.

Je levert een inhoudelijke bijdrage aan de locatie- en het afdelingsjaarplan met betrekking tot je vakgebied. Eventueel geef je uitvoering aan zowel groeps-

als individuele therapieën.

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een afgeronde academische opleiding, zoals orthopedagogiek of ontwikkelingspsychologie, aangevuld met een postdoctorale opleiding tot GZ-
 • Psycholoog of orthopedagoog-generalist;
 • Je hebt affiniteit en ruime, relevante ervaring met onze doelgroep;
 • Van nature streef je naar verbinding, optimale samenwerking en het overdragen van kennis. In de hectiek van het werkveld stel jij de juiste prioriteiten en blijf je innovatief denken.
 • Je beschikt over de juiste instelling en je onderschrijft daarmee zichtbaar onze kernwaarden en organisatieprincipes;
 • Als persoon ben je een doorzetter, flexibel, enthousiast en sta je stevig in je schoenen.

  Wat mag je van ons verwachten?

  Bij Horizon bieden we je een uitdagende functie bij een dynamische organisatie. Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Jeugdzorg.

  De functie Gedragswetenschapper is gewaardeerd in schaal 11 (max. €4.707,94 o.b.v. een fulltime werkweek / 36 uur). Daarnaast hebben we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals een eindejaarsuitkering) en kun je je volop blijven ontwikkelen door middel van diverse trainingen via onze Horizon Academie.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier