Consulent/Adviseur
Vereniging Nederlandse Woonbond
Amsterdam, Noord-Holland
2 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Consulent / adviseur huursector

Amsterdam, 36 uur per week

Had jij ooit van de Woonbond gehoord voordat je deze vacature opende? Misschien nog niet. Hetzelfde geldt voor veel huurdersorganisaties.

Terwijl wij veel voor hen kunnen betekenen. Als consulent / adviseur bij regioteam West ga jij daarom het land in om nieuwe leden te werven én onze dienstverlening voor bestaande leden uit te voeren en uit te bouwen.

Zo zorg jij dat de stem van hurend Nederland gehoord wordt.

Jouw uitdaging

Jij zet je in om de positie van huurdersorganisaties te verstevigen. Dit doe je voornamelijk in Noord-Holland en daarnaast in Zuid-Holland en Utrecht.

Huurdersorganisaties bestaan vaak uit vrijwilligers die niet per se een achtergrond hebben op het gebied van volkshuisvesting, wet- en regelgeving en huurbeleid.

Sluiten ze zich aan bij de Woonbond, dan profiteren ze van onze expertise en services. Denk aan diensten die onder de contributie vallen, zoals de huurderslijn, bemiddeling en adviezen voor individuele huurders.

Ook bieden we betaalde services, zoals opleidingen, trainingen, grotere adviestrajecten en onderzoeken. Hiermee helpen we de organisaties om goed voorbereid het gesprek aan te gaan met bijvoorbeeld woningcorporaties en gemeenten en op te komen voor de belangen van hun huurders.

Binnen je team bespreek je de leden- en klantportfolio. Aan jou de taak om de relaties met de leden / klanten goed te houden, bij hen nieuwe opdrachten binnen te halen én nieuwe huurdersorganisaties enthousiast te maken voor een lidmaatschap.

Voor onze leden en opdrachtgevers in de regio ben jij het gezicht van de Woonbond. Je weet wat er bij de organisaties leeft, organiseert themabijeenkomsten en beantwoordt hun vragen.

Maar jij bent ook degene die kansen spot. Dreigt een complex gesloopt te worden omdat het niet energiezuinig is? Is er in een regio een ernstig tekort aan betaalbare huurwoningen?

Ontbreekt het een huurderscommissie aan de juiste vaardigheden om de onderhandeling met een verhuurder aan te gaan? Jij ziet er projecten in en overtuigt je klanten om er werk van te maken.

Krijg je een positieve reactie? Dan zorg je als projectregisseur dat de juiste specialisten aanhaken en zie je erop toe dat afspraken nagekomen worden.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier