Logistiek Engineer
WASCO
Apeldoorn
1 dag geleden

Wat ga je doen :

Jouw functie kent twee keywoorden : data en processen. Oplossingen voor en nieuwe ideeën over de logistieke processen ontstaan bij jouw analyses.

Deze data-analyses vul je aan met jouw observaties van alle processen en werkmethodieken. Je spot kansen voor procesverbeteringen om deze vervolgens verder uit te werken en om te zetten naar werkelijkheid.

Kwaliteit, efficiency, veiligheid en betrouwbaarheid staan daarbij voorop. Als eigenaar van de verbeterprocessen werk je samen met alle disciplines binnen Wasco en neem je een coachende rol aan richting de uitvoerders van de processen.

Daarmee waarborg je dat jouw implementaties succesvol worden afgerond.

Daarnaast hopen we dat je affiniteit hebt met IT. We hoeven jou niet uit te leggen dat geen een enkel logistiek proces zonder een systeem kan en jouw data ook niet volledig zou zijn zonder de juiste software en meetingssystemen.

Je vindt het daarom ook leuk om nieuwe maatwerk software te testen en implementatie van softwareverbeteringen te begeleiden.

Herken je jezelf?

In een ambitieuze collega met kennis van en liefde voor data, proces en logistiek? Iemand die enthousiast wordt van de 42.

000 vierkante meters die onze distributiecentra tellen? Ben je iemand die goed kan communiceren met onze medewerkers op verschillende niveaus en weet hoe je hen mee krijgt in procesdenken en -verbeteren?

Ben je ook nog woonachtig in de omgeving van standplaats Apeldoorn en beschik je over :

 • HBO werk- en denkniveau met enkele jaren werkervaring (bij voorkeur in de richting van Logistiek of Bedrijfskunde);
 • enige) ervaring met WMS (Locus WMS) ;
 • Sterk ontwikkeld analytisch vermogen?
 • Dan ben jij onze nieuwe logistiek engineer!

  Wij bieden :

  Deze baan kenmerkt zich door de combinatie tussen zelfstandigheid en teamspel, ruimte voor initiatief en projectmatige werkzaamheden.

  Wasco is bovendien een kennisorganisatie. We doen daarom graag een investering in jouw persoonlijke ontwikkeling en bieden je de mogelijkheid opleidingen via het WasCollege en daarbuiten te volgen.

  Tot slot bieden we je een concurrerend salaris, een riante verlofregeling en zo nog meerdere secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Enthousiast?

  Waar wacht je op? Laat ons weten waarom via de sollicitatiebutton op www.werkenbijwasco.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met : Dennis Bonhof, teamleider procesmanagement, op nummer 06-41668708.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier