Verpleegkundige Icare Dekelhem
Icare Verpleging & Verzorging
LocatieBoddeveld 1, Gieten, NL
2 dagen geleden

Verpleegkundige Icare Dekelhem

Organisatie

Ieder mens, jong en oud, heeft het recht zolang mogelijk alles uit het leven te halen wat erin zit. Voldoening te halen uit dagelijkse dingen en af en toe iets bijzonders mee te maken.

Dat lijkt misschien vanzelfsprekend, maar voor mensen die verpleging of verzorging nodig hebben is het dat vaak niet. Daarom doet Icare er alles aan om de goede dingen van het leven voor iedereen bereikbaar te maken.

Dagelijks verplegen en verzorgen we tienduizenden mensen van jong tot oud, zowel bij hen thuis, als in de verpleeg- en verzorgingshuizen.

Met onze hulp kunnen de mensen zelfstandig thuis blijven wonen of zo zelfstandig mogelijk functioneren in de huizen. Met een totaalaanbod van diensten op het gebied van verzorging en verpleging helpen wij onze klanten om middenin de samenleving te blijven staan.

Uit liefde voor mensen. Dat is Icare!

Wil je meer weten over Icare, ga dan naar onze website, .

Dekelhem te Gieten i s een locatie voor ouderen vlak achter de Brink in Gieten. Dekelhem biedt verzorgd wonen (zelfstandig wonen met zorg) en beschermd wonen (appartementen met verpleeghuiszorg).

Dekelhem heeft 44 eenpersoonsappartementen en 2 tweepersoons appartementen en 5 kleinschalige woningen, waar mensen met dementie wonen met een eigen appartement en een gezamenlijke huiskamer en keuken.

Dekelhem biedt ook kortdurende opnamen en herstelzorg.

Functie omschrijving

Ben jij de enthousiaste verpleegkundige die de verpleegkundige eindverantwoordelijkheid kan dragen? Je hebt oog voor kwaliteitsverbetering en werkt vanuit onze basiswaarden : liefde voor mensen, betrouwbaar, mogelijkheden benutten en steeds beter.

Als verpleegkundige fungeer je als aanspreekpunt en behoren triages tot je werkzaamheden. Je verstaat je vak en kunt zelfstandig verpleegkundige handelingen verrichten binnen de kaders van je BIG competenties.

Jouw professionaliteit bewijst zich in de dagelijkse praktijk door je sociale vaardigheden, betrouwbaarheid, representativiteit, geduld en doorzettingsvermogen en je aandacht voor het welzijn van onze cliënten.

Je vindt het leuk om zorg te bieden aan ouderen die onze aandacht, hulp en ondersteuning verdienen en nodig hebben.

De functie bestaat uit het verlenen van verpleegkundige zorg en het verzorgen en verplegen van cliënten. De verpleegkundige is onderdeel van een locatie of organisatieonderdeel dat op basis van het zorgleefplan zorg draagt voor de cliënten in de diverse woonsettingen.

De beperkingen van de cliënten zijn van dien aard, dat zij 24-uurs zorg behoeven. De verpleegkundige kan werkzaam zijn in de avond- en nachtdienst of is werkzaam in de dagsituatie ten behoeve van de algemene begeleiding, verpleging en verzorging en specifiek voor de uitvoering van verpleegtechnische handelingen.

Functie eisen

Je beschikt over een afgeronde verpleegkundige opleiding op MBO-4 niveau (vereist).

Je bent BIG geregistreerd.

Je kunt zelfstandig werken vanuit belevingsgerichte en vraaggestuurde zorg.

Je hebt ervaring met het werken binnen kleinschalig wonen.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een functie voor 24 - 28 uur per week. Icare biedt jou een contract voor onbepaalde tijd aan. Salariëring is afhankelijk van je ervaring conform FWG 45 van de CAO VVT.

Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en je ontvangt een eindejaarsuitkering van 8% en vakantiegeld.

Icare vindt het belangrijk dat jij jouw talent optimaal kan benutten en je kunt door ontwikkelen. Daarom hebben wij uitgebreide mogelijkheden tot het volgen van trainingen en aandacht voor je ontwikkeling.

Contactinfo

Wil je eerst meer weten? Je kunt met je vragen terecht bij Joke hof manager woon / zorg tel. 06-20303637.

Deel in jouw netwerk Nummer : 5564 Deadline : 18-10-2021, 17 : 59 Locatie : Boddeveld 1, Gieten Functiegroep : Verpleegkundig Dienstverband : Onbepaalde tijd Contractduur : Onbepaalde tijd Opleidingsniveau : MBO Niveau 4 Salarisniveau : FWG 45 max.

€ 3.362,22 Uren per week : 24 -28 uur

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier