HR Process & Payroll Consultant
Quoratio Groep
Den Bosch, Nederland
6 dagen geleden

Wat ga je doen als HR Process & Payroll Consultant?

Wij zorgen dat jij als HR Process & Payroll Consultant steeds opnieuw een uitdagende opdracht krijgt binnen de overheid, zorg, accountancy of een andere branche.

Hierin overzie jij alle processen rondom de salarisadministratie en kijk je kritisch naar de kwaliteit en efficiëntie. Je neemt initiatief in het doorvoeren van veranderingen binnen de processen en brengt stakeholders bij elkaar.

Als HR Process & Payroll Consultant ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van arbeid & beloning.

Daarnaast geef je advies met betrekking tot het toepassen van (nieuwe) wet- en regelgeving.

Naast dat jij jouw expertise bij onze opdrachtgevers inzet staat jouw ontwikkeling centraal. Je volgt naast je werkzaamheden als HR Process & Payroll Consultant opleidingen en trainingen bij ons.

Check onze groeipaden incl. opleidingen / trainingen. Daarnaast bouw je mee aan ons domein HR Process & Payroll door kennis te delen met andere consultants binnen het domein.

Onze Consultant Sybrigje deelt hier haar ervaringen : hoe een ervaren Consultant BAM helpt processen efficiënter in te richten.

En jij? Jij bent op een punt dat je naast het zelfstandig draaien van een verloning verlangt naar meer. Want ook al krijg je veel verantwoordelijkheid, je wilt niet te lang in dezelfde functie blijven hangen en vindt het leuk om bij verschillende opdrachtgevers aan het werk te zijn.

Meer afwisseling klinkt jou goed in de oren.

Je bent actief op verschillende niveaus; op business niveau, user niveau en als externe deskundige in de uitvoering. Met jouw frisse en tegelijkertijd kritische blik kun je van doorslaggevende waarde zijn voor de opdrachtgever.

Jij bent die procesprofessional die impact maakt : een Payroll Consultant van de nieuwe generatie!

Waarom kies je voor ons?

Wij geven je professionele uitdaging en verdiepingsmogelijkheden in het vakgebied. Wij nemen daarom de tijd om echt met jou mee te denken in de vormgeving van jouw carrièrepad en doen ons best om de juiste match te maken tussen een opdracht en jouw ambitie.

Wij gaan voor de lange termijn relatie. Daarnaast krijg je vanuit Quoratio het volgende :

 • Bij ons geen projectovereenkomst. De intentie is om een langdurige relatie met elkaar aan te gaan dus bieden we je direct een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een salaris van €2750 - € 4250,- o.b.v. 40 uur, afhankelijk van jouw werkervaring en kunde;
 • 25 vakantiedagen op jaarbasis, vakantiegeld en pensioen-opbouw;
 • Je krijgt de beschikking over een leaseauto incl. tankpas;
 • Je krijgt alle mogelijkheden jezelf te ontwikkelen en wordt daarbij maximaal ondersteund door jouw eigen Professional Development manager;
 • De mogelijkheid om erkende opleidingen en trainingen te volgen en je krijgt toegang tot ons online leerplatform : de Quoratio Campus;
 • Een informele en ambitieuze organisatie met veel MeetUps, borrels en feesten;
 • Je doet heel veel ervaring op bij verschillende bedrijven, in opdrachten die aansluiten bij jouw ambities;
 • Mogen wij jouw sollicitatie ontvangen?

  Ga jij op die knop drukken om te solliciteren? Dan mag je van mij verwachten dat ik binnen twee werkdagen contact met jou opneem.

  Nog geen reactie gehad? Neem dan gerust contact met mij op.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier