Verzorgende IG (Zorgkundige)
Patyna
Koudum
5 dagen geleden

Voor De Finke in Koudum zijn wij op zoek naar een verzorgende IG

 • Mei Elkoar! Bij Patyna geven we met elkaar onze cliënten de meest optimale zorg. Mei Elkoar betekent dat je altijd de samenwerking zoekt;
 • met de cliënt, de familie en met je collega’s. Samen sta je sterk, samen weet je meer, samen kun je meer. Bij ons kun je op verschillende locaties aan de slag.

  We hebben kleinschalige locaties, specialistische afdelingen en locaties voor specifieke doelgroepen. En overal werken we vanuit dezelfde filosofie; Mei Elkoar!

  De Finke

  De Finke is begin 2021 volledig vernieuwd. De nieuwe Finke bestaat uit vijf kleinschalige zorgvilla's. Iedere zorgvilla bestaat uit acht moderne appartementen met keuken en badkamer en een gezamenlijke huiskamer.

  Medewerkers en bewoners van een zorgvilla vormen met elkaar een huishouding. De dagelijkse huishoudelijke taken, zoals koken, wassen en schoonmaken doen medewerkers waar mogelijk samen met de bewoners.

  Bewoners ervaren op die manier dat ze in een huis woonachtig zijn en ook onderdeel zijn van de dagelijkse routine in hun huis.

  Jouw functie

  Jij bent als zorgkundige de verbindende factor tussen de cliënt, de familie, de verpleegkundige en behandelaren. De cliënt staat in het middelpunt en bij jou komen alle lijntjes samen.

  Natuurlijk is het belangrijk dat de zorg goed is geregeld, maar jij kijkt verder. Jij kijkt of de cliënt zich thuis voelt en houdt in de gaten of er voldoende activiteiten en sociale contacten zijn.

  Jouw profiel

  Als zorgkundige zoek je actief de samenwerking met je collega’s en behandelaren. Jij bent de spin in het web als het om de zorg en het welzijn van de cliënt gaat.

  Je staat open voor ideeën vanuit je collega’s. De familie / naasten probeer je actief te betrekken bij het welzijn van je cliënt.

  Je hebt een afgeronde opleiding als verzorgende-IG en je onderhoudt je vakkennis. Je draagt actief bij aan teamdoelen en je voelt je thuis in een kleinschalige setting.

  Wij bieden

  Een leuke en uitdagende werkomgeving op een prachtige locatie. Net als voor cliënten, vinden we het ook belangrijk dat je als medewerker zelf de regie hebt.

  Er is ruimte voor inspraak, groei en opleiding, afgestemd op jouw kwaliteiten. Ieder persoon is immers uniek. Patyna heeft goede arbeidsvoorwaarden, het salaris is gebaseerd op de cao-VVT, FWG 35.

  Daarnaast bieden we een breed pakket aan aanvullende arbeidsvoorwaarden; onder andere met de mogelijkheden voor de aanschaf van zonnepanelen, multimedia, wellness en witgoed onder gunstige voorwaarden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier