Wijkverpleegkundige
Sensire
Wehl
6 dagen geleden

Wat ga je doen als wijkverpleegkundige?

Bij Sensire ben je als wijkverpleegkundige eigenaar van het verpleegkundig proces en op basis van wijkverpleegkundig leiderschap verantwoordelijk voor de uitkomsten van jouw handelen en daarmee voor het handelen van jouw teamleden.

Je wordt iedere dag opnieuw uitgedaagd om het verschil te maken in het leven van de mensen die in jouw wijk wonen. Het verschil maak je vanuit het besef dat gezondheid geen doel op zich is, maar een middel om te kunnen blijven doen wat belangrijk voor de klant is, in zijn of haar leven.

Samen met de klant ga je na wat er nodig is om mee te kunnen (blijven) doen, zodat de klant het leven kan blijven leiden zoals hij of zij dat graag wil.

Jij weet als geen ander dat de essentie van wijkverpleging over veel méér gaat dan alleen zorg verlenen. Met een brede blik zorg je voor de best passende oplossingen voor de klant.

Jij bent degene die regelt, coördineert en de situatie van de klant voortdurend in de gaten houdt. Je bent als wijkverpleegkundige verantwoordelijk voor de kwaliteit van de anamnese van de klant, het opgestelde zorgplan, de verslaglegging en borging van de voortgang.

Preventie is een vanzelfsprekend onderdeel van je werk. Je doet dat natuurlijk niet alleen. Je werkt nauw samen met de klant en zijn naasten en met je collega’s.

Dit kunnen wijkverpleegkundigen zijn, verzorgende IG 's en verpleegkundigen uit je team, maar ook met gespecialiseerde collega’s zoals een wondverpleegkundige of verpleegkundige palliatieve zorg.

Daarnaast heb je veelvuldig contact met huisartsen, professionals uit de eerste en tweede lijn en het sociale domein.

Om jouw tijd te kunnen besteden aan dat waar het écht om gaat : het leveren van goede zorg en de betrokkenheid bij de klanten in jouw wijk word je in je dagelijkse werk ondersteund.

Wie ben jij?

Met een brede blik heb je oog voor ieder individu : de klant, het netwerk en de collega’s. De functie wijkverpleegkundige is en blijft in ontwikkeling.

Ondernemerschap, verantwoordelijkheid en het nemen van initiatief zijn voor jou vanzelfsprekend. Van nature ben je een tikkeltje eigenwijs : je wordt uitgedaagd om buiten de gebaande paden te treden, zonder de wet- en regelgeving uit het oog te verliezen.

Je bent baas over je eigen agenda, dat betekent veel vrijheid om je dag in te delen, echter een van negen tot vijf’ mentaliteit past hier minder goed bij.

Je bent dan ook flexibel in doen en denken.

Om bij ons te kunnen werken, vragen we ook nog een paar praktische zaken van jou :

 • Je bent in het bezit van het diploma hbo-V en bent BIG geregistreerd;
 • Bij voorkeur heb je enige ervaring als wijkverpleegkundige;
 • Je kunt een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen bij indiensttreding;
 • Je beschikt over een geldig rijbewijs.
 • Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk

  Een veelzijdige baan die een groot beroep doet op je professionaliteit, je creativiteit en je zelfstandigheid.

  We bieden je een inspirerende en dynamische werkomgeving waarin het belang van jouw relatie met klanten centraal staat. Je bent zelf verantwoordelijk voor jouw eigen persoonlijke ontwikkeling.

  De vakinhoudelijke ontwikkeling is zowel jouw persoonlijke als een gezamenlijke verantwoordelijkheid binnen het team wijkverpleegkundigen in jouw regio (de wijgro’).

  Door het Platform Wijkverpleging is het ontwikkelprogramma Wijkverpleegkundig Meesterschap’ vorm gegeven. Dit ontwikkelprogramma bestaat uit verschillende onderdelen en richt zich op wijkverpleegkundig eigenaarschap, wijkverpleegkundig leiderschap en professionele autonomie.

  Iedere wijkverpleegkundige bij Sensire volgt dit unieke opleidings- en begeleidingsprogramma en is leidend voor de vak inhoud.

  De functie wijkverpleegkundige is ingeschaald in FWG 55 (€2.700,46 tot €4.286,78, exclusief 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering) conform de cao VVT.

  Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris. Je start voor de duur van 1 jaar voor minimaal 28-36 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband.

  Daarnaast krijg je een chromebook en smartphone in bruikleen die je ook privé mag gebruiken. Sensire biedt haar vaste medewerkers de mogelijkheid om een Volkswagen Up te leasen via private lease.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier