HBO IT Traineeship
Neele-Vat
Rotterdam Albrandswaard
3 dagen geleden

Neele-Vat groeit

en staat hierdoor aan de vooravond van een digitale transformatie waarbij we het IT-landschap gaan moderniseren zodat de flexibiliteit en wendbaarheid beter gewaarborgd zullen zijn.

In de komende jaren zal onze dienstverlening verder worden geoptimaliseerd naar de veranderende behoefte van onze klanten.

Moderne digitale informatie en technieken zullen worden geïmplementeerd; denk hierbij aan customer journey optimalisatie, cloud computing, modern workplace en big data.

Wat ga je doen?

We nemen je mee in onze IT-wereld en in je eerste maanden maak je kennis met onze verschillende afdelingen (denk hierbij aan IT Support het EDI en Applicatie-team en ons BI-team), zodat je meteen overal wat van meekrijgt.

Uiteraard begrijpen wij dat je niet voor niks zo blij bent met het feit dat je (bijna) je opleiding hebt afgerond, daarom zullen we veel learning on the job toepassen.

Je zal vanaf het begin meewerken aan verschillende projecten, waardoor je er snel achter kan komen welke afdeling het best bij je past.

Na een tijdje krijg je de kans om je te specialiseren binnen een van deze vakgebieden.

Jouw profiel

 • Je bent recent afgestudeerd van een HBO- of WO-opleiding in de richting van Business IT
 • Je wil jezelf graag ontwikkelen op het gebied van IT
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlands en Engelse taal
 • Ons aanbod Uiteraard belonen wij je ook voor je werkzaamheden, zo krijg je een goed salaris en hebben we tot nu toe elk jaar een bonus uitgekeerd aan onze medewerkers.

  Daarnaast krijg je van ons een voordelige pensioenregeling, waarbij wij als werkgever 60% betalen. Zodra je in dienst komt kijken wij welke trainingen jij nog nodig hebt om je werk goed uit te kunnen voeren en in overleg met ons kun je ook nog extra opleidingen volgen.

  Binnen Neele-Vat hebben we tal van doorgroeimogelijkheden, ook hierin denken we natuurlijk met je mee!

  Omdat wij als Neele-Vat het beste met onze medewerkers voor hebben, bieden we ook de volgende dingen aan :

 • Sportieve collega’s die betrokken zijn bij een sportvereniging geven we graag in steuntje in de rug met ons sponsorprogramma, denk hierbij aan het sponsoren van bijvoorbeeld tenues of trainingsmateriaal.
 • De mogelijkheid om vanuit huis te werken (ook na corona) met de middelen die je daarvoor nodig hebt.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier