Fellow Benigne Gynaecologie
LUMC
Leiden, Zuid-Holland
5 dagen geleden

Je functie

Een van onze stafleden gaat zijn grenzen verleggen en hiermee is er verschuiving van een aantal taken gekomen waardoor er ruimte vrijkomt voor een nieuwe collega : een fellow Benigne Gynaecologie met affiniteit voor minimaal invasieve chirurgie.

Ben jij de geschikte kandidaat?

In het kort

 • Startdatum van deze fellowship is januari 2021
 • Je verzorgt chirurgisch / laparoscopische achterwachten en voorwachtdiensten
 • Ook richt je je op de regionale samenwerking en bouw je ons netwerk uit
 • Na je fellowship heb je kans op een vaste stafplek in ons team
 • Wat ga je doen?

  Deze functie behelst een fellowship bij de Benigne Gynaecologie, binnen de sectie Gynaecologie. Als fellow verzorg je chirurgisch / laparoscopische achterwachten en voorwachtdiensten (inclusief derdelijns verloskunde).

  De sectie Gynaecologie verzorgt een regiofunctie voor overleg en behandeling van complexe gynaecologische casuïstiek. Dit betekent dat je als fellow een actieve rol inneemt in het verder uitbouwen van onze regionale samenwerking en netwerk.

  Je zult je welkom voelen in een sterk team, waarin de algemene gynaecologie vanuit innoveren en academisch denken wordt uitgedragen.

  Er is volop mogelijkheid tot het ontplooien en ontwikkelen van aspiraties op het vlak van skills, onderwijs en participatie in onderzoekslijnen.

  Het programma van het fellowship wordt op basis van verkregen en te verkrijgen competenties individueel ingevuld.

  Wat vragen wij?

  Gezien de speerpunten van de afdeling strekt aantoonbare interesse in en affiniteit met complexe laparoscopie, robotchirurgie en technologische innovatie tot aanbeveling.

  Onze afdeling zet sterk in op het doorontwikkelen van het gynaecologische regionale netwerk, hierbij zijn goed ontwikkelde communicatieve en samenwerkingsvaardigheden relevant.

  Het LUMC is een centrum voor operatieve multidisciplinaire behandeling, derhalve wordt een teamplayers mentaliteit verwacht.

  Uiteraard ben je een enthousiaste uitdrager van de academische gynaecologie en in bezit van de BKO of je bent bereid een traject op te starten : er wordt namelijk van je verwacht te participeren in de opleiding van studenten Geneeskunde, Klinische Technologie en AIOS Gynaecologie en Verloskunde.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier