Verpleegkundige (24-36 uur)
Viecuri
Venlo, Netherlands
5 dagen geleden

Dit wordt je nieuwe baan

Je bent een professionele en betrokken verpleegkundige met passie voor het vak. Je wilt naast de basiszorg ook de moeilijkere zorgtaken onder de knie krijgen, zodat je al je opgedane kennis en kunde kunt toepassen in de praktijk.

Je coördineert de zorg en levert een enthousiaste bijdrage aan de ontwikkeling van de afdeling. Dankzij onze STZ status hebben we naast reguliere ook meer complexere patiëntcategorieën die we hoogwaardige zorg bieden.

Daarnaast is er ook de ruimte om als verpleegkundige een bijdrage te leveren aan diverse (wetenschappelijke) onderzoeken en / of je bezig te houden met beleid.

Als verpleegkundige in VieCuri werk je in een omgeving die stimuleert om het beste uit jezelf te halen. Samen met collega's kijk je voortdurend naar onze kwaliteit van zorg en wat er beter of anders kan.

Hierbij zetten we vanzelfsprekend de patiënt centraal.

Zowel voor startende verpleegkundigen als voor ervaren of doorgewinterde verpleegkundigen heeft VieCuri mooie functies beschikbaar.

Eenmaal werkzaam binnen VieCuri kun je kijken waar je hart sneller van gaat kloppen. We hebben namelijk een eigen Leerhuis die vele interne opleidingen en / of specialisatie mogelijkheden aanbiedt.

Mocht je dus verder willen leren of jezelf specialiseren? Bij VieCuri kan het!

Welkom in het team

Voor onze standaardverpleegafdelingen zijn wij op zoek naar mbo of hbo verpleegkundigen. De afdelingen zijn onderverdeeld in de snijdende specialismen : Chirurgie, Urologie, Orthopedie / Traumatologie en Short Stay en de beschouwende specialismen : Cardiologie, Neurologie, Interne Geneeskunde, Longgeneeskunde en Maag-Darm-Lever.

Om er achter te komen waar jij het beste past, kun je ook kiezen om voor team VieFlex te gaan werken. Een betere manier om je breed te oriënteren en ervaring op te doen binnen ons ziekenhuis is er niet.

Binnen de VieFlex krijg je de mogelijkheid om op verschillende afdelingen ervaring op te doen. Zo kun je een goed beeld vormen van de teams, werkwijzen en soorten patiënten die je per specialisme tegenkomt.

De teams binnen VieCuri kenmerken zich door een informele sfeer en er is volop ruimte voor humor en het inbrengen van ideeën.

Dit wordt absoluut gewaardeerd en gestimuleerd. Respect, vertrouwen en veiligheid zijn belangrijke kernwaarden voor ons als collega's.

Teamafhankelijk worden er ook leuke afdelingsuitjes of teambuilding activiteiten georganiseerd.

Wat breng je mee?

Je bent een beginnende of ervaren professional met een afgeronde mbo of hbo Verpleegkunde opleiding, waarbij ervaring in het ziekenhuis een pré is.

Daarnaast ben je als verpleegkundige :

 • Leergierig en sociaal;
 • Sta je open voor veranderingen;
 • Toon je lef én initiatief;
 • Flexibel en stressbestendig;
 • Beschik je over een gezonde dosis humor;
 • Bezit je een voor de functie geldig vaccinatiebewijs;
 • In bezit van geldige BIG en VOG;
 • Afhankelijk van de verpleegkundige functie die je gaat vervullen is een verklaring Hepatitis B vereist.
 • We hebben je veel te bieden

  VieCuri Medisch Centrum wil graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers.

 • Je ontvangt een contract voor onbepaalde tijd, waarbij de arbeidsuren in overleg worden afgestemd;
 • Salariëring geschiedt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, volgens FWG 45 tot een maximum van € 3.225,- bruto per maand (op basis van 36 uur per week excl. eventuele ORT);
 • Je ontvangt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • Je kunt gebruik maken van een groot aanbod van e-learning modulen die je helpen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.
 • VieCuri biedt jou als verpleegkundige vele specialisatie of opleidingsmogelijkheden, afgestemd op jouw individuele leerbehoefte.
 • En daarnaast biedt VieCuri onder de naam FlexieCuri nog een aantrekkelijk pakket flexibele arbeidsvoorwaarden aan, zoals korting op sportarrangementen en / of verzekeringen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier