Maintenance Engineer
TEQOIA
Apeldoorn, Netherlands
2 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

Wat ga je doen? Wat wordt er gevraagd van een Maintenance Engineer; Jij zorgt ervoor dat de gewenste doelstellingen behaald worden uit productie door het onderhoud op de juiste manier in te richten en uit te voeren bij je klanten.

zorgt dat productieprocessen en onderhoud optimaal verlopen zowel adviseur als regisseur van onderhoudsmanagement en projecten bent.

Van opstellen tot aansturing en uitvoering. nieuwe methodieken en diensten ontwikkeld en implementeert op het gebied van onderhoudsmanagement Wat verwachten wij van jou?

HBO werk- en denkniveau, verkregen door een technische en / of bedrijfskundige opleiding Praktijkgerichte ervaring in advisering op het gebied van onderhoud en asset management in de maakindustrie.

Communicatief vaardig en zelfstandig. Waar ga je werken? Door te investeren in kennis op het gebied van technische innovaties kan onze opdrachtgever de juiste dienst aanbieden op het gebied van onderhoudsmanagement met alle gewenste resultaten voor nu en in de toekomst.

Wat kun je van ons verwachten? Teqoia Engineering bied je een volwaardig contract (bepaalde of onbepaalde tijd) met de intentie dat je in dienst mag treden bij de opdrachtgever (detavast-constructie) Een dagdienstfunctie.

Vergoeding voor de reisuren en gemaakte kosten én een leaseauto 25 vakantiedagen met een keuze voor meer vakantiedagen of een bruto vergoeding Een leuke en uitdagende functie op meerdere locaties Grote mate van zelfstandigheid en korte beslissingslijnen Een beschikbaar budget voor functie gerelateerde opleidingen / cursussen

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier