Pedagogisch Medewerker | KDV Tovervis
smallsteps kinderopvang
Drachten-Azeven
6 dagen geleden

Over de locatie

Hou je van gezelligheid en actief zijn, binnen én buiten? Dan voel je je bij ons als een vis in het water! Ons Partou kinderdagverblijf Tovervis zit in een rustige wijk aan de Frisia in Drachten.

We zitten samen met onze bso in het gebouw van basisscholen het Anker en de Bolder. Hier hebben we 2 verticale groepen en 1 horizontale groep van maximaal 16 kinderen per groep.

Als je in ons pand binnenstapt voel je meteen de huiselijke, warme sfeer. Rustige slaapplekjes voor onze babys, leuke speelhoekjes en een grote speelgang waar onze peuters volop klimmen en klauteren.

Als het even kan zijn we buiten te vinden. Ga je mee op ontdekking uit in onze avontuurlijke tuin? Sluipweggetjes en verstopplekjes genoeg! Waait het een keertje hard?

Dan maken we vliegers die we in de tuin oplaten. Als het sneeuwt gaan we zo veel mogelijk sneeuwvlokken vangen. Buiten slapen en doezelen in de zomer : dat hoort er natuurlijk ook bij! Lekker actief bezig zijn.

Dat doen we elke dag. Door buiten spelen, te gymmen in de speelgang of te wandelen in de buurt. We verzinnen elke maand nieuwe activiteiten rond een thema.

Beroepen? Muziek? Mijn lijf? Jij verzint er vast wat leuks bij!

Dit ga je doen

Als pedagogisch medewerker ben jij er iedere dag voor de kinderen en jouw collegas. Jij zorgt ervoor dat de kinderen in een fijne en veilige omgeving kunnen spelen, ontwikkelen en groeien.

Jij bent dé (pedagogisch) expert en jouw deskundigheid is van belang.

Daarnaast draait het natuurlijk ook om lol hebben met je collegas, leuke teamuitjes en jouw persoonlijke ontwikkeling. Bij Partou sta jij als medewerker centraal.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier