Junior Manager Accountancy RA
BDO Nederland
Den Haag
1 minuut geleden

Jouw uitdaging

Met jouw flinke dosis ervaring ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van een of meer controleteams. Je hebt veelvuldig contact met klanten en vaktechnisch sta je stevig in je schoenen.

Je bent meer dan voorheen extern georiënteerd. De focus in jouw talentontwikkeling ligt nu op jouw adviesvaardigheden en leidinggevende vaardigheden.

Hierin word je intensief begeleid door je leidinggevende.

De top 5 van jouw werkzaamheden :

 • Je hebt de leiding over een aantal controleteams.
 • Je stelt controleprogramma’s en het controleplan samen.
 • Je stelt zelfstandig het topmemo, de gehele rapportage en concept-management letter op.
 • Je onderhoudt contacten met klanten, zowel op directieniveau als direct daaronder.
 • Je behandelt in teamverband bijzondere opdrachten en je wordt ingezet bij het geven van interne vaktechnische cursussen en lezingen.
 • De werkomgeving

  BDO biedt een professionele werkomgeving, waarin je kennis en vaardigheden verder ontwikkeld worden.Je maakt onderdeel uit van een team van 76 collega’s binnen de Audit & Assurancepraktijk van de de vestiging Den Haag.

  Je standplaats is Den Haag, maar uiteraard kun je ook werken op de andere vestigingen. Onze klantenportefeuille bestaat voornamelijk uit enerzijds het familiebedrijf en anderzijds de corporate cliënts waaronder publieke organisaties, beursfondsen en internationaal opererende ondernemingen vallen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier