Leerkrachten 0,4 fte Leonardo-onderwijs (hoogbegaafd)
Stichting H3O
Dordrecht, Nederland
2 dagen geleden

In het historische centrum van Dordrecht, ligt de Leonardo afdeling van Christelijk IKC Dr. H. Bavinckschool. Een kleine locatie met 4 groepen.

Op deze Leonardo afdeling wordt onderwijs geboden aan talentvolle kinderen (voltijds hoogbegaafden onderwijs). Binnen het onderwijs heeft, naast een deel cognitief aanbod, de sociaal emotionele ontwikkeling van het kind een belangrijke rol.

Dit gebeurt door binnen het onderwijs uit te gaan van de kwaliteiten van de leerling, maar ook staat het aanleren van vaardigheden om aandachtspunten op te kunnen pakken centraal.

Hierbij wordt de stem van de leerling meegenomen. De kinderen werken vanuit eigenaarschap en gericht op doelen.

Per 1 augustus 2022 zijn wij op zoek naar een leerkracht voor de combigroep 3 / 4 / 5 op donderdag en vrijdag en een leerkracht voor groep 7 op donderdag en vrijdag.

Affiniteit met en kennis van hoogbegaafdheid zijn een voorwaarde. Ervaring met het werken met hoogbegaafde leerlingen is een pré.

Als leerkracht ben je bij ons onderdeel van een leuk en gezellig team dat graag samenwerkt en vanuit doelen het onderwijs elke dag een beetje beter maakt.

Ben jij enthousiast, heb je hart voor kinderen en wil je hen betekenisvol en doelgericht onderwijs aanbieden? Dan zoeken wij jou!

Promotiefilmpje van onze school : https : / / youtu.be / aXiawVBLtHI

Ervaring met werken met hoogbegaafde kinderen is een pré. Affiniteit en kennis van hoogbegaafdheid is een voorwaarde.

Wil je snel reageren of heb je een vraag? Neem dan contact op met Ronald Kop, directeur, telefoon 06-38556346.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier