Projectmanager
Veco B.V.
Eerbeek, NL
13 uur geleden
source : Joof.nl

Jij krijgt de kans om te werken bij een internationaal hightechproductiebedrijf waar innovaties en ambities om nieuwe markten te ontwikkelen van groot belang zijn.

Als projectmanager lever je hier een belangrijke bijdrage aan. Jij zorgt er namelijk voor dat de multidisciplinaire projecten succesvol worden uitgevoerd.

Daarnaast regel je dat innovaties efficiënt en snel bij onze klanten worden neergezet. Uiteraard houd je hierbij altijd rekening met het budget en de scope.

Kortom : jij bent als projectmanager de kartrekker van het projectteam! Functieomschrijving Jouw uitdaging als Projectmanager Als projectmanager is het jouw verantwoordelijkheid dat de multidisciplinaire projecten succesvol worden uitgevoerd.

Hierbij kun je denken aan het neerzetten van nieuwe (delen van) productielijnen of het introduceren van een nieuw product.

De projecten die onder jouw hoede vallen hebben een doorlooptijd variërend van een maand tot een jaar met een omzet tot een miljoen euro.

Het is jouw grootste uitdaging om ervoor te zorgen dat de projecten binnen het budget en de scope blijven. Je bent vaak betrokken vanaf het moment dat het innovatieproces begint.

Vervolgens vertaal je de uiteindelijke klantwensen in een degelijk projectplan. Vanuit dit plan stel je een projectteam samen dat bestaat uit collega’s van verschillende afdelingen.

Wanneer jij het projectteam hebt samengesteld, zorg jij ervoor dat de beoogde deadline met de daarbij behorende einddoelen wordt behaald.

Bijvoorbeeld het succesvol leveren van een nieuw product bij de klant. In elke fase van het project signaleer je tijdig afwijkingen en stuur je het project bij waar nodig.

Jij loopt continu vooruit op je projectteamleden en je blijft tijdens het gehele project toetsen welke zaken impact kunnen hebben op het project.

Ook zorg je ervoor dat de kwaliteit tijdens het gehele project wordt gewaarborgd, zodat het project zo efficiënt mogelijk kan worden uitgevoerd.

Je rapporteert wekelijks aan het management over de status van de projecten. Functie-eisen We gaan altijd voor de beste oplossing.

Wat zijn jouw kwaliteiten? Als eerste ben je een ervaren projectmanager en kun je als de beste een project leiden. Om ons complexe werkveld te begrijpen is het van belang dat je affiniteit met techniek hebt.

Vanuit jouw pragmatische en flexibele instelling blijf je gefocust op het eindresultaat. Je bent een doorzetter en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, zodat wij zeker weten dat projecten bij jou in goede handen zijn.

Daarnaast ben je assertief, resultaatgericht, kun je goed plannen en organiseren en heb je voldoende overtuigingskracht.

 • Verder vragen we : een afgeronde hbo-opleiding in een technische richting, bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of Technische Bedrijfskunde;
 • enkele jaren werkervaring als zelfstandig projectleider binnen een technische werkomgeving; dat je beschikt over technische kennis;
 • dat je minimaal 32 uur per week beschikbaar bent; dat je woonachtig bent in de regio Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Deventer of Zutphen.

  Bedrijfsomschrijving Waar kom je te werken als Projectmanager? Jij komt als projectmanager te werken bij een innovatieve en groeiende speler binnen de hightechsector.

  Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een open sfeer, waar de wil om te presteren voelbaar is en de lat hoog wordt gelegd.

  We werken met korte lijnen en staan open voor elkaars ideeën. Je krijgt hier alle vrijheid om jezelf te ontwikkelen en op eigen initiatief zaken op te pakken.

  Onze producten en werkprocessen zijn uniek en daar zijn we erg trots op. Daarnaast is Veco als hightechbedrijf gevestigd op een bijzondere locatie.

  Bij Veco komen kwaliteit en betrouwbaarheid samen en worden daardoor breed gedragen in de organisatie. We zijn financieel gezond en blijven ons ontwikkelen, waardoor er steeds meer doorgroeimogelijkheden ontstaan.

  Hierdoor zijn er en blijven er voor iedereen genoeg mooie uitdagingen! Dus ook voor jou! Locatie Eerbeek Arbeidsvoorwaarden Wat bieden we je als Projectmanager?

  Allereerst een positieve, dynamische en internationale werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

  We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht investeren in een betere toekomst. We bieden je bij aanvang een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring.

  Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan : 8% vakantiegeld Winstuitkering (voorwaardelijk) 27 vakantiedagen 13 adv-dagen Pensioenregeling met 50% werkgeversbijdrage Reiskostenvergoeding Sollicitatieprocedure Wil je kennis met ons maken of wil je meer weten?

  Je bent van harte welkom! Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Ingrid Sangers, recruiter, via 06-28491228 of reageer direct via onderstaande solliciteerknop’.

  Veco hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma's en een identiteitsbewijs te zien krijgen.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd. Bezoek voor meer informatie over de vacature Projectmanager of solliciteer online op de vacature Projectmanager .

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier