Business Information Management Program
YACHT
Arnhem, NL
3 dagen geleden

Over de functie

Voor ons BIM program, ben ik op zoek naar enthousiaste, leergierige functioneel beheerders, informatie analisten, procesmanagers en data analisten die graag een boost aan hun carrière willen geven!

In de rol van Business Information Manager ben jij verantwoordelijk voor het functioneren en optimaliseren van de informatiestromen bij onze opdrachtgevers.

Vanwege de constante verandering in de behoefte van de gebruikers, het management en andere belanghebbende en rekening houdend met veranderende wet- en regelgeving zijn de informatiestromen, applicaties en systemen constant in beweging.

Door jouw communicatieve skills weet jij goed in kaart te brengen wat de wensen en de behoeftes van de gebruikers zijn én kun jij de vertaalslag maken naar IT.

Door je interesse in mensen, techniek en processen kun jij optimaal schakelen met zowel de business als IT.

Als persoon ben jij zeer communicatief vaardig en flexibel ingesteld. Je floreert in een organisatie die constant in beweging is en kunt je mannetje staan.

Je bent geen olifant in een porseleinkast, maar bent ook niet afwachtend ingesteld. Je bent proactief en vindt het leuk om nieuwe ideeën in te brengen.

Je hebt interesse in zowel de techniek als processen en weet deze op elkaar af te stemmen.

Wij hebben verschillende opdrachtgevers in verschillende branches. Hierbij kun je denken aan de zorg, overheid maar ook commerciële organisaties .

De opdrachten die wij uitvoeren, verschillen qua inhoud en stemmen we af op jouw persoonlijke wensen. Zo kun je denken aan (grote) implementatietrajecten, adviestrajecten en optimalisatie projecten .

Naast dat je opdrachten gaat uitvoeren bij onze opdrachtgevers, hechten wij veel waarde aan jou als persoon . We hebben een opleidingsplan ontwikkeld, samen met onze huidige Business Information Managers en opleidingspartner.

Tijdens dit opleidingstraject schenken we aandacht aan zowel je hardskills / certificeringen ( BiSL, IREB ) als aan je softskills (communicatieve vaardigheden, omgaan met weerstanden).

Echter, deze is altijd aan verandering onderhevig en hiervoor willen we ook graag jouw input! Daarnaast bouwen we samen met onze Business Information Managers aan een actieve community .

Hierbij vinden we het belangrijk dat kennisdeling en leren van elkaar centraal staat. Uiteraard is er ook heel veel ruime voor FUN , door samen leuke uitjes te organiseren en lekker te borrelen, te barbecueën of kom met je eigen idee!

Functie-eisen

Wat vragen we van jou?

Je hebt meer dan twee jaar ervaring in een rol als functioneel beheerder, informatie analist, business analist of een vergelijkbare rol en wilt je graag verder ontwikkelen .

Je bent in het bezit van een afgeronde HBO- of WO opleiding en hebt interesse in hoe mens en techniek samen werken. Onze BIM'ers hebben opleidingen gevolgd zoals : Bedrijfskundige Informatica, Psychologie, Gedragswetenschappen en Business&IT.

Het is een grote pré wanneer je al BiSL gecertificeerd bent.

Je bent zeer communicatief vaardig en kan je mannetje staan in verschillende teams. Je hebt zowel grote interesse voor IT als voor processen en informatiestromen.

Je bent flexibel en gaat zeer goed om met veranderingen . Je vindt het leuk om met diverse soorten mensen te schakelen en houdt ervan om jezelf te ontwikkelen .

Arbeidsvoorwaarden

Graag verwelkomen we je bij YACHT. We gaan samen van start middels een contract voor 2 jaar en bepalen samen, afhankelijk van je kennis en ervaring, het salaris.

Je ontvangt 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld op jaarbasis. We dragen bij aan je pensioen en je neemt deel aan de bonusregeling bij YACHT.

Naast dit pakket bespreken we of de inzet van een leaseauto gewenst is!

We organiseren kennissessies in de regio waar je kunt leren van andere YACHT IT professionals. Uiteraard is er ook tijd voor gezelligheid! Zo organiseren we gezellige BBQ's in de zomer als warme kerstborrels in de winter.

Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht en onze consultants staan altijd voor je klaar!

Bedrijfsinformatie

Werken bij YACHT betekent dat je jezelf graag wilt ontwikkelen . Je gaat deelnemen aan het Business Information Management Programma .

Samen gaan we in gesprek wat je ervaring tot nu toe is en waar je mogelijk naartoe wilt groeien. Het BIM Program focust zich niet alleen op je hard skills en behalen van certificeringen, maar ook op de ontwikkeling van je soft skills .

Enerzijds ga je aan de slag met de processen en informatiestromen van Business Information, het halen van IREB en BiSL certificaten , maar tegelijkertijd werk je aan je communicatieve vaardigheden, manieren voor effectief beïnvloeden en nog veel meer.

Daarnaast word je gedetacheerd bij verschillende opdrachtgevers , waardoor je in verschillende keukens kunt kijken. Hierdoor kunnen we samen bepalen welke branches en type organisaties bij je passen én ontdekken we welke functies je het beste liggen.

Wat zegt een Business Information Manager over YACHT?

Ilya Biervliet, Senior Business Information Manager : "Als Business Information Manager bij Yacht breng je een frisse blik in een altijd weer nieuwe situatie.

Dit biedt je de kansen om competenties te ontwikkelen die je bij één organisatie niet zult krijgen."

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier