Flexibele baan als klantenservice medewerker voor 12 uur p.w. bij OHRA in Arnhem
YoungCapital
Arnhem, NL
3 dagen geleden
source : Officevacatures

Als klantenservice medewerker werk jij in één van de zorgverzekeringteams van één van de bekendste verzekeraars van Nederland, OHRA.

Jij beantwoordt telefonisch vragen van klanten over de zorgverzekering. Wil een klant informatie over een aanvullende dekking?

Jij luistert naar de wensen en behoeften, speelt hier met jouw kennis op in en zorgt dat het voor elkaar komt. Heeft een klant vragen over het eigen risico?

Mooi, want daar weet jij alles van. Is een klant verhuisd en wil hij het nieuwe adres doorgeven? Ook dan is hij bij jou aan het goede adres.

Je voert ook de wat lastigere gesprekken met klanten die bijvoorbeeld een klacht hebben. Maar voor jou is dat geen enkel probleem, want door empathie te tonen en de juiste vragen te stellen, stel jij de klant gerust en bied je een goede oplossing aan.

Daarnaast weet je wat de klant echt vraagt, je bent nieuwsgierig in de klant en je bent in staat om benodigde informatie snel op te zoeken en je eigen te maken, zodat je de klant goed kunt informeren.

Aan het einde van ieder gesprek heeft de klant altijd een juist en volledig antwoord van jou gekregen.

Je wordt natuurlijk niet zo voor de leeuwen geworpen. Voordat je aan de slag gaat krijg je een uitgebreide training die je helemaal klaarstoomt voor de job.

Zo leer je structuur en leiding te houden in een gesprek, hoe je achter de echte vraag van een klant komt en hoe je omgaat met klachten.

OHRA biedt de flexibiliteit om 3 weken van te voren je beschikbaarheid opgeven en op basis daarvan wordt je ingepland. Er wordt van je gevraagd om 8 tot 16 uur per week beschikbaar te zijn op de doordeweekse dagen.

Ben jij flexibel inzetbaar? En wil jij een bijbaan waarbij je jouw serviceskills optimaal kunt ontwikkelen? Solliciteer dan direct!

De klantenservice is geopend van maandag t / m vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 15.00 uur.

Belangrijk : In vakantieperiodes en van november tot februari ben je beschikbaar voor 30 uur per week vanwege piekmomenten bij OHRA.

Functieeisen

 • Minimaal hbo-werk- en -denkniveau;
 • Werkervaring met klantcontact is een pré;
 • Je bent klantgericht, communicatief vaardig en zit vol energie;
 • Je kunt je goed inleven in anderen en zoekt altijd naar een passende oplossing;
 • Je bent vanaf 28 juni twee weken fulltime beschikbaar voor de training;
 • Je woont in Arnhem of omgeving.
 • Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Je krijgt een leuke, flexibele baan voor 8 á 16 uur per week;
 • Je verdient €10,50 bruto per uur;
 • Je krijgt een toeslag van 35% als je op de zaterdag werkt;
 • Je kunt op onze kosten na zes maanden je Wft Zorgcertificaat behalen;
 • Je krijgt een training van twee weken, zodat je helemaal up and running bent voordat je aan de slag gaat;
 • Je hebt regelmatig gezellig borrels met het team. Georganiseerd door OHRA en YoungCapital;
 • Je geeft je cv een boost door deze bekende zorgverzekeraar eraan toe te voegen.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier