Teamleider Distributiecentrum
Olympia
STRIJEN, NL
3 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Technische Unie is een technische groothandel in installatiematerialen. Als marktleider leveren we meer dan twee miljoen producten op het gebied van elektrotechniek, licht, datacommunicatie, installatiematerialen, sanitair, verwarming en klimaattechniek.

We onderscheiden ons door een compleet assortiment, nieuwe vormen van dienstverlening en slimme logistiek. Met een team van 2000 collega’s willen we onze klanten met de beste dienstverlening maximaal ontzorgen.

Online en offline. We investeren continu in nieuwe oplossingen en in onze eigen ontwikkeling.

Functieomschrijving

Jij bent een belangrijke schakel in onze logistieke supply chain. De uitdaging voor ons allemaal, is iedere dag weer dat de goederen op tijd de deur uit gaan.

Als teamleider ben je operationeel verantwoordelijk voor jouw collega’s en samen zorgen jullie voor het perfect laten verlopen van de dagelijkse goederenverwerking.

Je houdt toezicht op het werkproces terwijl je zelf meewerkt. Je zorgt voor de juiste bezetting, leidt mensen op en verzorgt een stuk administratie.

Met jouw coachende vaardigheden weet je collega’s te motiveren en vooruit te helpen in hun ontwikkeling. Uiteraard zorg je dat veiligheidsregels worden nageleefd en voor een goede werksfeer.

Nieuwsgierig geworden naar de werkzaamheden? Laat het ons weten in de motivatie : )

Functie-eisen

 • Je hebt vmbo-tl werk- en denkniveau en minimaal 2 jaar werkervaring als logistiek leidinggevende
 • Je bent en communicatief sterk en beheerst de Nederlandse taal woord en geschrift
 • Je woont in de omgeving van Strijen (of je bent bereid er naar toe te verhuizen) én werkt graag met wisselende werktijden
 • Arbeidsvoorwaarden

 • Fulltime baan met kans op een vast contract.
 • Salaris tussen 1.900 en 2.700 euro (exclusief ploegentoeslag)
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals 28 + 12 verlofdagen, winstdeling, fietsplan, bedrijfsfitness regeling en korting op al onze producten
 • Veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving en volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan.

  We maken graag kennis met je.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier