Sales medewerker binnendienst
continu
Eindhoven, NL
5 dagen geleden

Sales medewerker binnendienst

In deze uitdagende Inside sales functie ben jij de stem van het verkoopteam. Telefonisch sta je bestaande en nieuwe klanten te woord om allerlei elektrische componenten te verkopen.

Je hebt veel contact met je klanten en geeft veel ondersteuning. Je verwerkt bestellingen en zorgt voor een correcte opvolging hiervan.

Wekelijks volg je verstuurde offertes op en zorg je voor de juiste monitoring van offertes, ordes en cijfer. Je hebt regelmatig contact met het product managementteam om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Tevens werkt je ook nauw samen met het buitendienst team. Ook ben je proactief betrokken bij andere taken die je toegewezen krijgt.

Je hebt een commerciële en / of technische MBO / HBO opleiding gevolgd en enkele jaren ervaring binnen een binnendienst functie, met vooral telefonisch contact.

Tevens heb je ervaring met het werven van nieuwe klanten. Je bent een sociaal en sterk persoon, met goede organisatorische en communicatieve vaardigheden.

Werken onder druk en met mensen op allerlei niveaus is geen probleem. Je toont initiatief en hebt een scherp oog op commercie.

Verder heb je goede kennis van MS-office en de Engelse taal in woord en schrift.

Bij deze functie krijg je volop de mogelijkheid om te ontwikkelen en te groeien binnen de organisatie. Verder kun je uiteraard ook rekenen op :

 • Marktconform salaris
 • 25 vakantiedagen
 • Pensioenregeling
 • Dit groeiende en toonaangevend bedrijf is gespecialiseerd in het distribueren van passieve, connector, elektromechanische, onopvallende, kracht-

  en sensor componenten. Het is een internationaal bedrijf waar 6000 man aan het werk zijn. Het heeft veel oog voor de klant, maar zeker ook voor zijn medewerkers.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier