Test Coördinator
Korndewal
Amersfoort, NL
6 dagen geleden

Functieomschrijving Test Coördinator

Ben jij als Software Tester op zoek naar een mooie vervolgstap in jouw carrière? Een functie waarin je als meewerkend voorman verantwoordelijk bent voor het testproces en zes ervaren Software Testers aanstuurt in de dagelijkse werkzaamheden?

Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren Software Tester die een functie als Test Coördinator ambieert.

Wat ga je doen

Als Test Coördinator ben je eindverantwoordelijk voor het gehele testproces. Je komt te werken binnen een Scrumteam dat aanpassingen en uitbreidingen doorvoert aan in-house ontwikkelde softwareproducten.

Je bent primair verantwoordelijk voor het testontwerp, uitvoering van de werkzaamheden en de documentatie.

Je initieert vernieuwing en verbetering van de gebruikte testmethodiek, stelt productrisico analyses op en coacht het testteam.

Je stelt regressietesten op en zorgt ervoor dat testcases en testscenario’s up-to-date zijn. Je voert reviews van requirements, ontwerpen en testplannen uit en levert een bijdrage aan het opzetten van een geautomatiseerde teststraat.

Als Test Coördinator neem je twee keer per week het voortouw in de stand-up en zit je eens in de twee weken met collega's van de andere afdelingen.

Je adviseert de product owner en overige scrumteamleden over jouw bevindingen en hebt veel ruimte om de functie naar eigen inzicht invulling te geven.

Functie eisen Test Coördinator

 • Je beschikt over HBO werk en denkniveau;
 • Je beschikt over recente ervaring als softwaretester met de ambitie om een vervolgstap richting coördinator te maken (ervaring als testcoördinator is een pré);
 • Je beschikt over één over meerdere certificeringen, bijvoorbeeld TMap Next of ISTQB, waarmee je jouw kennis hebt geborgd;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om jouw teamleden te overtuigen en motiveren;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je woont bij voorkeur in de regio Amersfoort
 • Arbeidsvoorwaarden Test Coördinator

  Uitdagende functie als Test Coördinator waarin je jouw coördinerende vaardigheden verder gaat ontwikkelen. Je komt te werken binnen een hecht testteam wat momenteel bestaat uit 6 ervaren Software Testers.

 • Vaste baan (GEEN DETACHERING) waarbij je rechtstreeks in dienst treedt bij de klant op basis van een bepaalde tijd contract (met intentie voor onbepaalde tijd);
 • Startsalaris van maximaal €4000,- bruto per maand aangevuld met goede secundaire voorwaarden gericht op een langdurige samenwerking;
 • Kans om met jouw kennis- en ervaring te bewegen tussen de business en IT waarbij je een waardevolle bijdrage levert aan de doorontwikkeling van software;
 • Een moderne en open kantoorlocatie in Amersfoort die uitstekend met het OV en de auto te bereiken is;
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontplooiing en initiatief binnen een informele organisatie met een platte organisatiestructuur.
 • Onze klant

  De organisatie waarvoor wij een Test Coördinator werven is in de afgelopen 30 jaar uitgegroeid tot een volwaardig leverancier van ERP Software en een breed scala aan diensten, web- en mobiele applicaties.

  Met ruim 100 vaste medewerkers is de organisatie haar informele no nonsens cultuur, waarbij iedereen elkaar bij naam kent, niet kwijtgeraakt.

  Iedere nieuwe medewerker word hartelijk ontvangen en krijgt de kans zichzelf op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen.

  Er is weinig verloop onder de medewerkers en het personeelsbestand is zeer divers. Van jonge ontwikkelaars met nieuwe ideeën tot ervaren consultants en support medewerkers die zowel de software als klanten door en door kennen.

  Meer weten? Bel gerust 033-4779337.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier