Schoonmaker (interieur bedrijven, instellingen)
Luba
Brielle, NL
1 dag geleden
source : Joof.nl

Over de functie In deze baan werk je inverschillende kantoorpanden. Je werktijden en dagen worden inoverleg bepaald maar het is wel wenselijk dat je op flexibele basisbeschikbaar bent.

Omdat je bij verschillende panden moet werken ishet wenselijk dat je eigen vervoer hebt. Het betreft een functievoor minimaal 20 uur in de week en maximaal 40 uur.

Je werktijdenzijn afhankelijk van het pand waar je die dag moet schoonmaken.Onze opdrachtgever is een professioneel schoonmaakbedrijf metjarenlange ervaring in de schoonmaak.

Functie eisen Je hebt enigeervaring met schoonmaakwerk Je hebt bij voorkeur eigen vervoer Jebent flexibel beschikbaar Je bent klantvriendelijk enrepresentatief Wat wij bieden Een salaris conform schoonmaak CAO 25vakantiedagen obv 40-

uur per week 8% vakantiegeld Een leuke baanbij een leuk bedrijf Hoe je solliciteert Snel. Al binnen een paarminuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvangje een (automatische) ontvangstbevestiging.

Zo weet je zeker dat jesollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je eenreactie van de intercedent bij jou in de buurt.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier