Medewerker huishouding weekend (m/v)
Valk Verrast
Venlo, NL
4 dagen geleden

Van der Valk Hotel Venlo is een 4-sterren hotel met 149 kamers, een restaurant, 7 multifunctionele zalen en 3 luxe boardrooms.

Om onze gasten nog beter van dienst te kunnen zijn en hun verwachtingen te kunnen overtreffen, zal Van der Valk Hotel Venlo in 2019 / 2020 nieuwbouw realiseren.

Na opening van de nieuwbouw beschikt Van der Valk Hotel Venlo over ca. 160 luxe kamers, verschillende suites, uitgebreide vergaderfaciliteiten, diverse restaurants en een beauty en wellness voorziening.

Voor onze afdeling huishouding zij wij op zoek naar energieke dames en heren. In de functie medewerker huishouding weekend ben je samen met een team in het weekend verantwoordelijk voor het verblijfsgereed maken van onze gastenkamers en openbare ruimtes volgens een schema / controlelijst.

Tot je taken behoren onder meer :

 • opmaken van bedden, verwisselen van beddengoed e.d., schoonmaken van meubilair, deuren e.d., stoffen en stofzuigen van kamers;
 • signaleren en indien nodig verwisselen van kapotte / vuile gordijnen en vitrages;
 • afvoeren van afval, vuil serviesgoed en glaswerk;
 • schoonmaken en eventueel desinfecteren van badkamers en toiletten;
 • aanvullen van handdoeken, gastensupplies (zeep, shampoo, glazen, toiletpapier e.d.);
 • controleren van (technische) voorzieningen, signaleren van mankementen / tekorten e.d.; uitvoeren van kleine technische handelingen, zoals het verwisselen van kapotte lampen;
 • verzorgen van kleine gastenattenties : bloemen, eventueel fruit;
 • schoonmaken van gangen en trappen e.d.
 • De arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform de Horeca CAO van Koninklijke Horeca Nederland. Het aantal uren per week is in overleg.

  Op zaterdag start je om 10 : 00 uur met je werkzaamheden en op zondag om 10 : 30 uur. De eindtijd is ca. 14 : 00 uur. Heb jij er geen bezwaar tegen om in het weekend en op feestdagen te moeten werken, dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier