Ontwerper/adviseur waterbouwkundige constructies
Iv-Groep
Sliedrecht
2 dagen geleden

In multidisciplinaire teams werken aan de tofste projecten

De , een in de tweede Maasvlakte en : bij Iv-Infra werk je als ontwerper / adviseur waterbouwkundige constructies aan de meest spraakmakende en technisch complexe projecten in Nederland, en soms ook ver over de grenzen.

Het werk is superveelzijdig : je werkt samen met specialisten van andere disciplines om zo tot een perfect integraal ontwerp te komen, je houdt je bezig met het beoordelen van constructies, voert geotechnische, constructieve en hydraulische berekeningen uit en denkt mee over slimme innovaties.

Ook word je betrokken bij integrale projecten ten aanzien van waterveiligheid. Geen dag is hetzelfde!

 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 • Wat verwachten we van jou?

  We zoeken een enthousiaste techniekfanaat met een afgeronde universitaire opleiding civiele techniek en circa drie jaar relevante werkervaring.

  Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving en van actuele ontwikkelingen op het gebied van het wettelijk beoordelingsinstrumentarium (WBI 2017) en het ontwerpinstrumentarium (OI 2014).

  Technisch complexe projecten geven je energie! Je voelt je thuis in multidisciplinaire projectteams en vindt het leuk om een netwerk op te bouwen, proactief de markt te benaderen en nieuwe ideeën een stap verder te brengen.

  Je bent iemand die altijd op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen en denkt graag mee over hoe we hier als bedrijf in mee kunnen gaan.

  Wat kan je van ons verwachten?

  Een uitdagende baan als ontwerper / adviseur waterbouwkundige constructies bij het meest diverse ingenieursbureau van Nederland! Je komt terecht in een organisatie waar wereldwijd in zeven verschillende markten wordt gewerkt aan de meest bijzondere en technisch complexe vraagstukken.

  Het zijn projecten die zelfs de slimste specialisten niet 1, 2, 3 oplossen. Zo is elke dag een nieuwe uitdaging én zorgen we ervoor dat medewerkers hun talenten blijven ontwikkelen.

  En naast techniek houden we ook wel van een feestje! Zo is het bezoeken van het EK en WK voetbal een van de Iv-tradities.

  Bekijk wat je gegarandeerd terugvindt als je bij Iv aan de slag gaat!

 • Goed salaris
 • 31 vakantiedagen
 • 7% gratificatie
 • Winstuitkering
 • Medewerker staat centraal
 • Ruimte voor ontwikkeling
 • Flexibele werktijden
 • Deskundig & hecht team
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier