Business Analist vacature
Sogeti Nederland B.V.
Utrecht, Netherlands
6 dagen geleden
source : Joof.nl

Business Analist vacature Jij, business analist, staat voor groei en impact. Met jouw diepgaande analyses en scherpzinnige oplossingen ga jij voor voelbare verandering.

Jij hebt alles in huis om draagvlak te creëren voor groeigerichte verandering. Als business analist / transformatie analist ben je verantwoordelijk voor het voorzien, onderkennen en vertalen van de behoeftes van de business én het implementeren van doeltreffende oplossingen.

Impact maken dus. Dat lukt jou als de beste, want jij bent gedreven, resultaatgericht en niet snel tevreden. Jouw analyses snijden op het scherpst van de snede.

Bovendien weet jij dankzij jouw uitstekende sociale vaardigheden precies wat er binnen de organisatie speelt. Kortom : jouw analytische blik, procesmatige inzicht en praktische instelling maken van jou de business analist met net dat beetje extra.

Aan de slag als Business Analist bij Sogeti. Ontwikkelingen in technologie bieden enorm veel kansen aan organisaties om hun strategie en doelstellingen aan te scherpen of zelfs te vernieuwen.

Niet alleen volgen ontwikkelingen elkaar heel snel op, organisaties hebben tegelijkertijd te maken met hun bestaande IT landschap.

In deze dynamiek werken wij dagelijks aan het transformeren van organisaties om zoveel mogelijk waarde uit een organisatie te halen en om deze in staat te stellen om te blijven innoveren.

Met aanpakken als Ketenregie, Portfolio Management en Customer Journey ondersteunen wij onze klanten in hun transformatie.

Hiermee bieden we een prettige en uitdagende werkomgeving waarin we je in staat stellen om het beste uit jezelf te halen.

Zo staat er een breed scala aan cursussen en trainingen voor jou klaar en krijg jij alle ruimte om via eigen initiatieven groei voor de organisatie te verwezenlijken.

Leveren jouw ideeën resultaat op? Dan belonen wij dat graag! Competenties van de business analist / transformatie analist

 • Minimaal vier / vijf jaar relevante werkervaring;
 • Afgeronde HBO- of WO-opleiding.
 • Uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden in het Nederlands zijn harde eisen;
 • Analytisch- & communicatief sterk, procesmatig inzicht, pragmatische instelling, betrokken enthousiast, creatief, klantvriendelijk en een grote mate van zelfstandigheid;
 • Ervaring met het werken vanuit een adviserende rol, een faciliterende instelling, die leidt tot een goede samenwerking, in staat zijn om waar nodig onderbouwd 'nee' te zeggen;
 • Je kan technisch de diepte in en ook al begrijp je niet altijd alles, je zorgt er als business analist wél voor dat je de mensen die wel over de juiste kennis en ervaring beschikken bij elkaar brengt en hen faciliteert in het vinden van oplossingen op de vraagstukken door het stellen van de juiste vragen.
 • Kennis van en ervaring met BPM, Requirements, Agile en / of Scrum, User Stories & Use Cases, Functioneel Ontwerp of BABOK.
 • Goede kennis van bedrijfsvoering en management;
 • Kennis van en ervaring met IT, (ontwikkel)methoden en raamwerken zodat een goede inschatting gemaakt kan worden van mogelijkheden en onmogelijkheden van IT-oplossingen;
 • Bij voorkeur ECBA gecertificeerd; Werken bij Sogeti : professioneel en informeel aan de top Sogeti levert sinds jaar en dag innovatieve IT-oplossingen aan de top van het Nederlandse bedrijfsleven.
 • Bij deze meer dan uitdagende opdrachtgevers weet jij te verrassen door net iets meer te brengen dan de klant verwacht op het gebied van business analyse.

 • Bovendien vind je bij Sogeti achter ieder bureau een vriendelijk gezicht, waardoor werken bij Sogeti een zowel leerzame als ontspannen ervaring ;
 • Check hier de blog van Christa Kleipas, één van onze business analisten! Zie jij een match en denk jij dat wil ik ook? Solliciteer dan direct via de sollicitatie button!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier