Bijbaan als Vulploegmedewerker
Dirk van den Broek
Europaboulevard , Amsterdam
12 uur geleden

Wist je dat je

als vulploegmedewerker bij Dirk maar liefst ruim 29% extra geld ontvangt bovenop jouw standaard uurloon? Je salaris is namelijk meteen inclusief je vakantie-uren, vakantiegeld en ADV uren.

Daarnaast is het werk ook goed te combineren met je hobby’s; samen spreken we de werktijden af die voor jou het beste werken!

Wat ga je doen

Als vulploegmedewerker zorg je ervoor dat onze klanten een prettige winkelervaring hebben. Dit doe je onder andere door ervoor te zorgen dat zowel de schappen als winkel goed gevuld, schoon en mooi zijn.

Maar daar blijft het niet bij, zo komt het bijvoorbeeld best vaak voor dat je tussendoor antwoord geeft op een vraag van een klant.

Om even later een collega te assisteren die je om hulp vraagt, en dat maakt het werk juist zo leuk! Je helpt klanten die vaak bekende worden, met collega’s die vaak vrienden worden.

Zo werk je in een plezierige sfeer met een gezellig team! Als vulploegmedewerker bij Dirk ben je :

 • Vriendelijk en behulpzaam
 • Minimaal 14 jaar oud
 • Flexibel inzetbaar op de verschillende afdelingen
 • Een teamspeler, bij Dirk werk je samen!
 • Kan Dirk op jou rekenen?

  Geen werkervaring? Geen probleem. Je enthousiasme en inzet vinden we het allerbelangrijkste. De werkervaring kun je bij Dirk opdoen.

  En ambitie? Dat belonen wij. Wij gaan graag het gesprek met je aan om te kijken hoe wij je kunnen ondersteunen in jouw doorgroeimogelijkheden.

  Onze Academy staat voor je klaar!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier