Trainee management bouwkunde en innovatie
Heijmans
Eindhoven
4 dagen geleden

Maak het mee

Yes! Heijmans heeft weer een nieuw contract gescoord! Dit keer bij ASML in de brainport regio. Het is een groot contract en dat doen we dus ook niet alleen.

Samen met drie andere partijen zijn we verantwoordelijk voor het beheer, onderhoud, assets en kwaliteitsmanagement van een groot aantal panden en het terrein.

Een leuke en grote opdracht - wat van ons een nieuwe vorm van samenwerken vraagt. Innovatie, management en het ontwikkelen van nieuwe procedures is dus super belangrijk.

Daarom zijn we op zoek naar een trainee die die deze uitdaging aan wilt gaan!

Met jouw bouwkunde, innovatie of management achtergrond ben jij de spin in het web in deze organisatie. Je staat tussen alle bedrijfsonderdelen in en krijgt de kans om overal in de keuken te kijken.

Elke zes maanden wissel jij van functie en zorg jij dat op alle onderdelen de volgende stap in samenwerken wordt gezet. De perfecte trainee plek waar jij kunt groeien, ondernemen en je management skills kunt opbouwen dus!

Samen zijn we één

Jij komt te werken in een gloednieuw team binnen Heijmans! Vanuit allerlei onderdelen vanuit de Heijmans organisatie zijn je collega’s bij elkaar gekomen om dit project aan te vliegen.

Een hecht en gezellig team met veel diversiteit en een schat aan ervaring. De perfecte plek dus om als trainee een vliegende start te maken van je carrière.

Altijd in ontwikkeling Intro Het traineeship start met een kick off. Hier leer je de andere trainees kennen. Daarna volgt een tweedaagse kennismaking van jouw eigen bedrijfsstroom en heb je een startgesprek met je leidinggevende en persoonlijke mentor.

Samen bespreken jullie jouw ontwikkelwensen en opleidingsprogramma. Maand 1 Je eerste opdracht Maand 2-6 Leer alles over jezelf en over werken bij Heijmans.

Zo volg je onder meer lessen in zelfregie, communicatie en projectmanagement. Maand 6 Je tweede opdracht Maand 7-12 In deze fase ontwikkel je je vakinhoudelijk.

Het kan zijn dat je je verdiept in een rol, maar je mag ook meerdere functies uitproberen. Jouw specifieke opleidingsprogramma stel je vast met je mentor.

Maand 12 Start je derde opdracht Maand 13 - 18 Dit is de laatste fase van je traineeship. Hier duik je de verdieping is.

Zo krijg je onder meer les in timemanagement, lean werken, financieel management, contracten en verdiep je je kennis van projectmanagement.

Maand 18 Begin je droombaan bij Heijmans!

Dit ben jij

Kom maar op met dat traineeship! Jij houdt namelijk van aanpakken en bent leergierig. In dit jaar wil jij alle smaken proeven die Heijmans te bieden heeft.

Je staat open voor feedback, durft vragen te stellen en toont hierin ook initiatief. Zo ontdek jij wat jouw talenten zijn en leer je in no time allerlei functies binnen Heijmans kennen.

Ook bent resultaatgericht, ondernemend en kunt vooruit denken. Dit contract verlangd veel flexibiliteit en planning vanuit ons.

Het is dus belangrijk dat je daarop kunt anticiperen. En verder?

 • Je hebt (bijna) een wo-opleiding afgerond in de richting van bouwkunde, innovatie management, technische bedrijfskunde of duurzaamheid
 • Je kunt goed samenwerken, voor elk onderdeel werk je in een ander team.
 • Je kunt strategische en creatieve oplossingen bedenken die onze werkzaamheden naar een hoger niveau tillen
 • Dit bieden wij jou

 • Een leerzaam trainee programma.
 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een bruto startsalaris van ten minste €2847 afhankelijk van je opleidingsniveau, op basis van een 40-urige werkweek.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao Bouw en Infra.
 • 43 Vakantiedagen met de mogelijkheid er een aantal te verkopen.
 • Goede begeleiding : je krijgt je eigen mentor toegewezen met wie je regelmatig gesprekken hebt over je werk.
 • Inspirerende collega’s die voor je klaarstaan en helpen wanneer je vragen hebt en die zorgen voor een fijne werksfeer.
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken.
 • Mogelijkheid om aan te sluiten bij onze jongeren vereniging .
 • Veel aandacht voor jouw groei door middel van praktijkgerichte trainingen gegeven door de Heijmans academie. Natuurlijk zowel tijdens ons trainee ontwikkelprogramma als erna.
 • Een laptop en smartphone, en voor een zachte prijs zelfs de allernieuwste.
 • Een eindejaarsgeschenk, zomerse BBQ’s, kerstborrels en personeelsfeesten.
 • een duurzaam inzetbaarheid budget van €500,-. Deze kun je inzetten voor arbo-proof thuiswerkmeubilair.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier