Constructeur civiel bij groeiend ingenieursbureau
bouwhuysch
Rotterdam, NL
5 dagen geleden

Je houdt je bezig met ontwerpen, berekenen en (laten) tekenen van composieten draagconstructies.

Verantwoordelijk voor uitwerken van brugconstructies in de breedste context. Aansturen en vakinhoudelijk begeleiden van CAD-tekenaars en constructeurs.

Bewaken van kwaliteit en kwantiteit van het werk en hierover tijdig rapporteren. Ondersteunen van het verkoopteam bij technische evaluaties.

Volgen en toetsen van ontwikkelingen in de markt ten aanzien draagconstructies.

Jouw skills

 • afgeronde HTS- of WO-opleiding Civiele Techniek;
 • ervaring met het ontwerpen van civieltechnische constructies;
 • kennis en ervaring met het uitvoeren van werkzaamheden op projectbasis binnen een team;
 • ervaring met het werken in een commerciële productieomgeving;
 • accuraat, flexibel en oplossingsgericht.
 • De omgeving waar jij je stempel gaat drukken

  Onze opdrachtgever is een snel groeiende bedrijf, dat gevestigd is in Rotterdam. Zij hebben de ambitie om zowel in Nederland als internationaal flink te groeien.

  Zij bieden een ambitieuze en inspirerende werkomgeving. Zij zijn dé specialist en marktleider van dragende constructies van vezel versterkte kunststof (composiet) voor infra.

  Met de gepatenteerde technologie onderscheidt het bedrijf zich wereldwijd. De technologie wordt toegepast in (verkeers-)bruggen, brugdekken en sluisdeuren.

  Zij hebben in korte tijd een forse trendverandering gerealiseerd. Naast beton en staal is composiet als serieus constructiemateriaal op de kaart gezet.

  Bouwen met composiet is licht, snel, onderhoudsvrij en milieuvriendelijk. Onze opdrachtgever heeft in korte tijd circa 700 kunstwerken gerealiseerd.

  Benefits - Constructeur civiel bij groeiend ingenieursbureau

  Natuurlijk zouden we je kunnen vertellen dat reiskostenvergoeding en een leaseauto mogelijk zijn. Dat zouden we kunnen doen.

  Maar is dat niet vanzelfsprekend? Wat we pas echt belangrijk vinden is de focus op je ontwikkeling als constructeur. We helpen jou je loopbaan uit te rollen met de zekerheid van één vast contract , maar de vrijheid om bij alle mooiste projecten en opdrachtgevers in Nederland te werken.

  Mis je bepaalde skills of wil je je juist verder ontwikkelen? Geen probleem. Wij investeren in persoonlijke groei en bieden daarbij verschillende opleidingsmogelijkheden in zowel soft skills als technische kennis.

  En dat allemaal natuurlijk met een leuke club ingenieurs om je heen en een lekkere borrel op zijn tijd. Oja, en een bovengemiddeld salaris tussen de €3000,- en €5500,- per maand .

  Maar zoals we al zeiden : dat is voor ons meer dan logisch.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier