De Meern Mereveldplein, Bijbaan Vulploegleider
Jumbo Supermarkten
de meern, nederland
5 dagen geleden

Deze kwaliteiten zoeken wij in onze vulploegleider : Als vulploegleider bij Jumbo maak je het onze klanten voor 100% naar de zin.

Je bent een leidinggevende die je collegas weet te motiveren en iemand die graag een stapje extra zet. Je zorgt ervoor dat de schappen in de winkel goed gevuld zijn en bent een aanpakker. Daarnaast :

 • ben je 16 jaar of ouder;
 • ben je voor 12 uur per week flexibel inzetbaar;
 • zet je graag dat stapje extra en bied je service met een glimlach.
 • Ben jij enthousiast geworden? Dan zijn we heel benieuwd naar jou. Reageer dan nu, solliciteren kost je slechts een paar minuten!

  De uitdagingen bij Jumbo zijn enorm. Net als de kansen. Omdat het elke dag beter moet voor onze klanten. Daarom zoeken we mensen die samen met meer dan 60.

  000 collegas Jumbo elke dag beter helpen maken.

  Wij van Jumbo zijn graag eerlijk en open. Vandaar dit verzoek : wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier