Monteur Bronbemalingspompen
VolkerWessels
Buren, NL
4 dagen geleden

Jouw toekomstige baan

Als monteur bronbemalings- en vuilwaterpompen ga jij zowel zelfstandig als in teamverband aan het werk met het repareren en onderhouden van bronbemalingspompen die retour komen van onze projecten.

Het gaat hier om zowel diesel als elektrisch aangedreven pompen. Jij bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en voortgang van jouw eigen werk, zo keur jij bijvoorbeeld je eigen pompen volgens ons kwaliteitssysteem.

Jouw toekomstige baan is verrassend veelzijdig!

Jouw kwaliteiten

Jij werkt kostenbewust en klantgericht. Met jouw technische kennis en inzicht ga jij elke uitdaging rondom bronbemalingspompen aan.

Jij bent flexibel, integer en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Verder beschik je over :

 • LTS of een monteursopleiding
 • In het bezit van Basisveiligheid VCA
 • Kennis van hydrauliek
 • Kennis van dieselmotoren en pompen
 • Kennis van elektronica en ervaring in bronbemaling is een pré
 • Wat bieden wij jou?

  Wij zijn trotse bezitter van het keurmerk "Beste werkgever 2018-2019". Dit komt mede door onze goede arbeidsvoorwaarden conform de Gebr.

  Van Kessel-CAO en / of CAO Bouw / Infra. Daarnaast investeren wij graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfs (Incorporate) trainingen of opleidingen naar eigen keuze behoren tot de mogelijkheden.

  Een rooskleurige toekomst

  Ook in de toekomst zit je bij ons goed! Gebr. Van Kessel is onderdeel van het internationaal opererend bouwconcern Koninklijke VolkerWessels (waaronder KWS-infra).

  De grenzen van jouw loopbaanmogelijkheden gaan daarmee dus verder dan de Gebr. Van Kessel-bedrijven.

  Kortom, wij bieden jou een verrassende en veelzijdige baan binnen de mooiste branche die er is. Er wacht een mooie functie op je.

  Mail je CV met motivatie naar Francien de Wit via fdewit kessel.nl.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier