Engineer Werktuigbouwkunde | Oosterhout
Unica
Oosterhout, Netherlands
12 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

Jouw uitdaging als Engineer Werktuigbouwkunde Oosterhout Als Engineer ben je dagelijks bezig met het ontwerpen en berekenen van werktuigbouwkundige installaties ten behoeve van modicatieve en nieuwbouwprojecten.

Als Engineer maak je onderdeel uit van een team bestaande uit een projectleider, werkvoorbereider en tekenaar / modelleur.

Je zet zelfstandig het ontwerp van de installaties op wat als input dient voor de tekenaar / modelleur. En : Het (in overleg) onderhouden van contacten met de opdrachtgever tijdens de ontwerpfase.

Draagt plannen, kennis en informatie over aan de uitvoerende projectleider. Beoordeelt wijzigingen in het ontwerp en adviseert / assisteert bij meer- en minderwerk.

 • Planning, voorbereiding van de werkzaamheden binnen onderhoudscontracten. Heeft inzicht in de aanvraag- / contractdocumenten van de projecten en in de (technisch / financiële) risico’s hiervan;
 • Draagt mede zorg voor het gereedkomen, accorderen en tijdig indienen van de aanbestedingsstukken; Houdt toezicht op de werkzaamheden en geeft vakinhoudelijke aanwijzingen.

  Verwerkt onderhoudsrapportages met alle werkzaamheden die daaruit voortkomen. Stelt technische rapportages op. Verzorgt (in overleg) materiaalkeuze en bestelling.

  Bewaakt levertijden en hoeveelheden. Jouw team Je gaat werken binnen Unica Building Services Oosterhout; dé one-stop-shop voor gebouw gebonden techniek.

  Van ontwerp, realisatie tot en met beheer, onderhoud en inspectie. Van a tot z kunnen onze klanten vertrouwen op de kundigheid van de Unica medewerkers.

  De vestiging Oosterhout is net als veel andere vestigingen van Unica een innovatieve locatie met veel aandacht voor klant en mens.

  Wij geloven erin dat met zorg en aandacht voor onze medewerkers wij in staat zijn om een ultieme klantbeleving te verzorgen.

  Dit doen wij met sterk lokaal georiënteerde klantteams die een maximale ontzorging en klanttevredenheid bieden. Veel concepten zijn er in Oosterhout ontwikkeld en via de Unica organisatie uitgerold.

  Er werken totaal 100 medewerkers binnen Oosterhout. Wat biedt Unica jou? Bij Unica investeren we in jou. We vinden het belangrijk dat jij je professioneel kunt ontwikkelen.

  Bij ons maak je het verschil in techniek én dienstverlening; onze slogan is niet voor niets Samen maken wij de toekomst’.

  Veel van onze collega’s volgen ieder jaar opleidingen, trainingen en cursussen op het gebied van (installatie)techniek, werktuigbouw en commerciële- en managementvaardigheden.

 • Jij binnenkort ook? Daarnaast kun je rekenen op : Een goed salaris Een goede pensioenregeling 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen Winstdelingsregeling Collectiviteitskorting op je zorgverzekering bij Zilveren Kruis en CZ Reiskostenvoorzieningen Natuurlijk vragen we ook wat van jou Afgeronde opleiding MBO+ / HBO Werktuigbouwkunde, Installatietechniek of vergelijkbaar;
 • 3-5 jaar relevante werkervaring; Kennis van de toepasselijke computerprogramma’s voor het maken van tekeningen en (technische) berekeningen Representatief, klantvriendelijk, stressbestendig, flexibel en enthousiast;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift Communicatief sterk Grote gunnings factor Teamspeler

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier