Systeem en Netwerkbeheerder
Searchsoftware
Utrecht, The Netherlands
2 dagen geleden

Zijn PK's wel aan jou besteed? Vind je het meer dan interessant om te werken binnen de Automotive industrie en ben je van de no-nonsense oplossingen zodat jouw collega's wereldwijd kunnen genieten van een top infrastructuur?

Samen bouwen en beheren, net als het team van Red Bull Racing? Wij vertellen je graag alle ins- en outs. Zowel de positieve punten alsmede de kritische noten.

Wat is het circuit? De infrastructurele omgeving bestaat uit een Citrix omgeving en alle VM's worden on-premise beheert.

Tevens worden de servers in 2022 vernieuwd, misschien wel door jou en het huidige team. Uiteraard ben je verantwoordelijk voor de security van het hele spul en manage je het netwerk.

Back-ups draai je natuurlijk ook. Je kent het wel. Engineeren, bouwen en beheren, steeds een stapje beter, elke dag opnieuw.

Elke race een nieuwe uitdaging.

Uit de bocht vliegen, kan dat? Ja, nogal. Het team bestaat momenteel uit een elftal (developers, business analisten, 2 infra-helden en 1 supporter) en zoeken een 12e erbij.

Gewoon omdat er veel en leuk werk is, waarvoor je de tijd moet nemen. Alles moet gewoon echt goed gebeuren, maar plezier en gezelligheid staan ook echt op de prioriteitenlijst!

Levert het ook wat op? Naast het feit dat het team uitermate gezellig is, de technische uitdagingen er altijd zijn; betalen ze ook best wel erg goed.

We hebben een bandbreedte meekregen van 50.000 tot 70.000 euro per jaar exclusief de 34 vrije dagen, pensioen, reiskostenvergoeding en flexibiliteit op eigenlijk elk gebied.

Tijd voor een pitstop? Wij nemen de tijd voor je en vertellen je graag alles!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier