Technisch Beheerder Elektrotechniek
Abilitec
Rotterdam
5 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als Technisch Beheerder Elektrotechniek kom je via Abilitec te werken bij toonaangevende bedrijven die sterk afhankelijk zijn van goed werkende elektrotechnische en gebouwgebonden installaties.

Afhankelijk van jouw carrière wensen bepalen we samen jouw loopbaan binnen deze sector. Of je nu op zoek bent naar een vaste baan of steeds ingezet wil worden bij nieuwe opdrachtgevers en mee wil werken aan de mooiste projecten wij hebben de uitdaging voor je die bij je past!

Je werkt op een vaste locatie waar jij als Technisch Beheerder Elektrotechniek bij verantwoordelijk voor het onderhouden en wijzigen van elektrotechnische installaties, zoals licht- en krachtinstallatie, noodverlichting, brandmeldinstallatie, inbraak- en toegangscontrole installaties.

Je staat in direct contact met de eindgebruikers en voor de goede werken van alles wat de maken heeft op het gebied van installatietechniek vertrouwen ze op jouw kennis en kunde.

In de rol van Technisch Beheerder Elektrotechniek ben je niet continu uitvoerend bezig. Grote en / of complexe werkzaamheden worden uitbesteed aan installateurs en onderaannemers.

Jij weet als geen ander de weg en weet waar alle (deel)installaties zich bevinden. Aan jou dus de taak om installateurs en onderaannemers te begeleiden, de werkzaamheden stem je af met gebruikers en na afloop inspecteer je de kwaliteit van het uitgevoerde werk.

Jouw beloning

 • Goed salaris tot € 3.500,-
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
 • Een opleidingsbudget om jezelf uit te dagen
 • Uitzicht op een vaste baan en directe aanstelling
 • Informele werksfeer
 • Jouw ervaring

 • Je hebt je opleiding richting de elektrotechniek op mbo niveau 4 afgerond
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als servicemonteur in de installatietechniek
 • Je hebt aanvullende trainingen gevolgd op het gebied van elektrotechniek
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je bent representatief en een ambassadeur voor de organisatie
 • Blijf gewild

  Als Technisch Beheerder Elektrotechniek wil je kunnen kiezen voor je favoriete loopbaan. Je maakt graag de volgende stap in je carrière.

  Abilitec helpt jou deze volgende stap te maken. Met een ruim studiebudget en opleidingsmogelijkheden op maat zorgen we samen voor een mooi groeipad naar volgende functies en staat jouw ontwikkeling nooit stil.

  Over Abilitec

  Wij zijn Abilitec. Wij geloven in een duurzame, innovatieve en toekomstbestendige technieksector. Samen met professionals en opdrachtgevers werken we aan een samenleving waar technologische ontwikkelingen elkaar snel opvolgen.

  Goed maakt voortdurend plaats voor beter. Immers, huidige praktijken kunnen in een decennium achterhaald zijn. Net als kennis en ervaring.

  Het is onze ambitie te werken aan de groei van opdrachtgevers en professionals. Door opdrachtgevers te ondersteunen in hun werkgeverschap en te voorzien van energieke, daadkrachtige professionals die het verschil maken.

  Door professionals opdrachten en projecten te bieden die passen bij hun voorliefde en doelen. Samen stippelen we het carrièrepad uit en investeren we in gerichte opleidingen voor permanente ontwikkeling.

  Zo vergroten wij hun kansen op de mooiste en spannendste projecten. Abilitec zorgt ervoor dat professionals en opdrachtgevers groeien en gewild blijven.

  We zijn vooruitstrevend, daadkrachtig en optimistisch. In alles wat we doen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier