Teamleider/serviceleider woningbouw
Voort
Geffen, Nederland, NL
3 dagen geleden
source : Bouwvacatures

In de zelfstandige rol van Teamleider Service Woningbouw ben je verantwoordelijk voor het volledige servicetraject van de gerealiseerde woningen en het vastgoed in eigen beheer.

Het team (van 2 medewerkers) dat jij aanstuurt zorgt voor het correct en tijdig oplossen van de servicemeldingen. Klantvriendelijkheid staat hierbij centraal, door goede communicatie zorgt jouw afdeling ervoor dat onze klanten, tevreden klanten zijn.

Het is jouw taak om de servicemeldingen te coördineren. Je krijgt in je rol met name de complexe servicemeldingen op je bordje en weet jij vanuit jouw (bouw)kennis en ervaring adequaat te handelen naar leveranciers of partners.

Jij adviseert directie over bepaalde meldingen. Om onze klanten maximaal te faciliteren hebben wij een 24-uur service beschikbaar.

Jij bent, afwisselend met andere collega’s, de back-up voor het callcenter (volgens een vast rooster, 1 à 2 weken per maand).

Tot slot ben jij ook bezig om de afdeling te verbeteren door slimmer / efficiënter te werken bijvoorbeeld door slimme aanpassingen door te voeren in ons softwarepakket.

Functieeisen

Anderen zien jou als een echte oplosser die altijd op zoek is naar manieren om slimmer en beter (samen) te werken. Jij beschikt over een helicopterview en collega’s, klanten, monteurs en (onder) aannemers werken graag met jou samen. Verder heb jij :

 • een bouwgerelateerde HBO-opleiding;
 • kennis van de Woningborg garantie- en waarborgregeling is mooi meegenomen;
 • werkervaring als Service Coördinator / Projectleider of Kopersbegeleider, of soortgelijke functie bij voorkeur in de bouw;
 • je bent woonachtig in de regio Geffen, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Oss, Uden of Zaltbommel.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen.

  Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak.

  En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons :

 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1500,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier