Accountmanager New Business in Hoofddorp
SalesToppers
Hoofddorp, NL
1 dag geleden

In de Randstad zoeken wij in alle branches tientallen Accountmanagers New Business. Wil jij ook werken als accountmanager in de buitendienst en meer dan 10.

000,- euro per maand verdienen! Mail dan nu je cv! Ben jij die new business hunter die zich in elke klant vastbijt en pas tevreden is als de deal gesloten is?

Wil jij ook werken bij snelgroeiende internationale organisaties? Dan is dit een unieke kans!

De Functie :

Als Accountmanager onderzoek je de afzetmarkt, stel je een persoonlijk businessplan op en realiseert je verkoopdoelen. Je bent in staat om de langere, meer complexe acquisitie trajecten vlekkeloos te laten verlopen.

Vanuit jouw persoonlijke visie overtuig je klanten en je weet de behoeften van klanten te vertalen in concrete verkoop oplossingen.

Je weet je gemakkelijk te verplaatsen in de bedrijfsprocessen van de klant en kan met klanten meedenken. Je bent verantwoordelijk voor het genereren van meer omzet door middel van New-Business bij bestaande klanten en bij prospects.

De ideale kandidaat :

Als Accountmanager beschik je over minimaal HBO / WO werk- en denkniveau. Je beschikt over een jaar verkoopervaring in de business-to-business sales.

Je bent verkoper met een sales drive en je werkt gedisciplineerd en planmatig. Als Accountmanager ben je creatief in het bedenken van oplossingen en je weet door middel van advies van meerwaarde te zijn bij onze klanten.

Wat bieden wij onze Accountmanager :

Een uitdagende functie als Accountmanager bij een innovatieve organisaties met veel doorgroeimogelijkheden. Uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden.

Leaseauto, laptop en smartphone. Veel aandacht voor coaching en opleiding. Uitstekende provisie regeling, The sky is the limit.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier