Hoofd financiële administratie
Michael Page International Netherlands SA
Eindhoven, NL
2 dagen geleden
source : Joof.nl

Voor onze klant, een productie-organisatie -onderdeel van internationale groep - te Eindhoven, werven wij eenFinance Manager.

Bedrijfsomschrijving De organisatie : Onze klant iseen productie-organisatie gevestigd te Eindhoven. Zij makenonderdeel uit van een internationale groep.

De organisatie teltcirca 100 medewerkers en bestaat uit twee entiteiten in Nederland.Plaats in de organisatie : De Finance Manager rapporteertrechtstreeks aan de lokale Managing Director en heeft eendotted-line richting de Group Finance Director.

De Finance Managermaakt onderdeel uit van het Management Team en geeft sturing aan4FTE (Finance team & HR medewerker). Omschrijving De functie : De Finance Manager is eindverantwoordelijk voor de Finance,Accounting, Control en HR activiteiten van de 2 entiteiten.

Opleveren van financiële en management rapportages richtingDirectie en Group. Adviseren en sturen van Directie en Group opbasis van management informatie.

Verantwoordelijk voor deuitvoering van de control cyclus. Budgetteren en forecasting. Cashplanning en management. Coördinatie en controle op financiëleadministratie en accounting.

Aansturen en coachen van medewerkers.Contactpersoon voor externen (Bank, Verzekeraars, Accountant ).Bijdragen aan geplande ERP implementatie.

Profiel van kandidaatFunctie-eisen : Een HBO / HBO+ diploma in financiële richting(Bedrijfseconomie / Accountancy). Circa 5 tot 10 jaar werkervaringin een Controlling rol (Combinatie FC & BC) en / of in eenFinance Management rol.

Aantoonbare ervaring in een productieomgeving (Manufacturing, Techniek, Industrie). Aantoonbare Ervaringin een (inter)nationale groep en / of matrixorganisatie.

Ervaring methet aansturen van een financieel administratief team, en eventueelHR / Backoffice medewerker(s). Bedrevenheid in en affiniteit metERP-systemen en de implementatie daarvan.

Professionele beheersingvan Nederlandse en Engelse taal. Aanbod Aanbod : Een uitdagendefulltime functie met goede primaire en secundaire voorwaarden.

Salarisrange : Circa 65K - 75K bruto op jaarbasis.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier