GZ psycholoog ziekenhuis
Maandag
Arnhem, Netherlands
1 dag geleden

Over de functie

Werken in een ziekenhuis is je droom! Als GZ psycholoog werk je nauw samen met collega’s vanuit verschillende disciplines.

Je bent gericht op het welzijn van de patiënt. Je werkt als GZ psycholoog binnen de academische psychiatrische afdeling van het ziekenhuis, die is ingericht op persoonsgerichte zorg.

De kracht van deze afdeling is het combineren van onderzoek, patiëntenzorg, onderwijs en opleidingen. Als GZ psychloog werk je mee aan complexe behandelingen, leidt je nieuwe zorgprofessionals op en denk je actief na over hoe de zorg te verbeteren.

Je denkt als GZ psycholoog na over het verbeteren van de terugvalpreventie, duurzaam netwerken en helpt mee om samen met wetenschappers tot klinisch relevante onderzoeksvragen te komen.

Je hebt als GZ psycholoog een brede blik en verbindt lichamelijke en geestelijke zorg met elkaar door een verbindende schakel te zijn voor patiënten.

Het ziekenhuis geeft hier invulling aan door het inzetten van de consultatieve dienst. Je denkt verder dan alleen biologische methoden als ECT en het inzetten van medicatie.

De principes van de evidence-based psychiatrie’ zijn belangrijk in jou functie. Als GZ psycholoog wil jij je verder ontwikkelen en verdiepen!

Functie eisen

 • Een afgeronde opleiding tot GZ psycholoog of klinisch psycholoog
 • Ervaring in het doen van diagnostiek
 • Je vindt het leuk om supervisie en werkbegeleiding te geven aan nieuwe zorgprofessionals
 • Je bent goed in de samenwerking met collega’s vanuit andere disciplines
 • Herken jij jezelf in deze vacature en zie jij jezelf werken binnen een academisch ziekenhuis? Solliciteer dan direct! Dan drinken we morgen een kopje koffie om de mogelijkheden te bespreken!

  Over het bedrijf

  Wanneer je kiest voor Maandag®, kies je voor warm en persoonlijk contact. Jouw wensen, ambities en doelen staan op nummer 1.

  Geen enkele dag is hetzelfde. Meerdere opdrachtgevers en de duur van de opdrachten zijn bij ons bespreekbaar!

 • Werken bij Maandag® heeft de volgende voordelen :
 • Salaris conform CAO
 • Reiskostenvergoeding (0,19euro per km)
 • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen en cursussen
 • Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier