Senior Contractmanager/ Strategisch Inkoper
Ministerie van Defensie
Utrecht, Utrecht
2 dagen geleden

Vacature

Senior Contractmanager / Strategisch Inkoper

 • 36 - 38 uren per week
 • 4526 5821 salaris
 • Niveau : HBO bachelor
 • Locatie : Utrecht
 • Reageren vóór 11 juli 2022
 • Salaris

  Je startsalaris is afhankelijk van je leeftijd, opleidingsniveau en ervaring. Naarmate je kennis en ervaring toenemen, groeit ook je salaris met je mee.

  Boven op je salaris ontvang je als militair bovendien verschillende structurele en incidentele toelages.

  Wat ga je doen?

  Werken bij het ministerie van Defensie maar niet als militair?

  Word Strategisch inkoper!

  Als je kiest voor een baan bij Defensie, dan kies je voor maatschappelijk relevant werk. Je draagt echt iets bij aan een veilig Nederland.

  Naast 40.000 beroepsmilitairen werken er ook nog zo’n 16.000 burgers bij Defensie. Wil jij in je eigen vakgebied als burger bijdragen aan een professionele defensieorganisatie en daarmee aan vrede en veiligheid in binnen- en buitenland?

  Als Strategisch inkoper ben je een onmisbare schakel in het toepasbaar maken van verschillende contractvormen voor het werkveld.

  Wat ga je doen?

  Als Strategische Inkoper bent je de expert op het gebied van contracteren en Europees Aanbesteden in de groene (Defensie) IT branche.

  Vanuit jouw kennis en vaardigheden help je jouw collega inkopers, contract-, en assortiment managers en projectleiders binnen de projecten verder.

  Daarbij werk je vanuit bestaande modellen, contractvormen en uitzonderingen.

  Samen met collega’s uit de operationele Inkoop IT units, maak je de verschillende contractvormen toepasbaar voor opdrachten binnen het werkveld van het Ministerie van Defensie.

  Je zorgt dat we methodieken verder ontwikkelen en dat nieuwe modellen en contracten standaard worden en dat jouw collega’s daarmee kunnen werken, bijvoorbeeld door trainingen op te zetten.

  Ook werk je, samen met collega inkopers of contractmanagers, mee aan nieuwe klantvragen. Door goed te luisteren help je projectteams om helder te krijgen wat de behoefte is van de klant en legt je de basis voor een goede samenwerking met de markt.

  Je focust op de kern van de opdracht en vertaalt die naar effectief contract en aanbesteding.

  Jij bent dé schakel tussen de markt en de behoeftestellers, contractmanagers en inkopers van het Ministerie van Defensie en je zet, samen met je team, leerpunten om in verbeteringen.

  Ook neem je deel aan internationale, interdepartementale project- en werkgroepen en creëer je draagvlak binnen en buiten de organisatie en op directie- en interdepartementaal niveau.

  Jouw keuzes hebben impact op de strategie van het Ministerie van Defensie.

  Tegelijkertijd laat je je graag inspireren door anderen. Je coördineert de werkzaamheden voor jouw thema’s binnen de beschikbare capaciteit binnen en buiten je team.

  Je bent een kei in prioriteren, je kunt snel schakelen en durft knopen door te hakken. Je bent politiek bestuurlijk gevoelig, kan risico’s inschatten en durft die te nemen om zoveel mogelijk maatschappelijke meerwaarde te creëren.

  Je werkt samen in een team van professionals, en je bent medeverantwoordelijk voor het uitdragen van de missie en visie van het Defensie Materieel Organisatie (DMO),

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier