Planschrijver
Strukton Civiel West
Utrecht, Utrecht
4 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Planschrijver klinkt misschien niet zo spannend, maar dat is het wel! Want hoe gaaf is het om in teamverband aan een commerciƫle wedstrijd mee te doen?

Door jouw onderzoekende persoonlijkheid, tikkeltje eigenwijsheid en jouw uitstekende schrijfvaardigheden weet jij een zeer overtuigende aanbieding te maken.

Jij kan ons helpen om ons te onderscheiden van de concurrentie.

Informatie

Het is jouw taak als planschrijver om aanbiedingen te maken voor het verwerven van projecten in de grond-, water-, wegen- en betonbouw voor Strukton Civiel West.

Dat doe je uiteraard niet alleen, maar samen met een team dat is opgebouwd uit verschillende rollen en specialismen. Denk bijvoorbeeld aan een kostendeskundige, een tenderstrateeg, een uitvoerder en een tendermanager.

Binnen dit team ben jij verantwoordelijk voor het proces om de informatie die je hebt verkregen te vertalen naar een aanbieding en dat in een plan uiteen te zetten.

Jouw informatie haal je uit interne brainstorms met je collega's, of je gaat mee naar de klant of bijvoorbeeld naar de projectlocatie waar je in gesprek gaat met bewoners of andere stakeholders.

Je gaat op zoek naar de echte behoefte van de klant, zijn uitdagingen en opgave. Pas als je die informatie boven water hebt gekregen ga jij, samen met het team, op zoek naar een passende invulling van de klantvraag.

De klantvraag is elke keer anders. De ene keer gaat het over duurzaamheid, de andere keer over onze visie met betrekking tot de samenwerking of bijvoorbeeld over hoe we rekening houden met de omgeving.

Het grootste gedeelte van de tijd ben je dus bezig met onderzoek. Jij blijft doorvragen en onderzoeken om de onderste steen boven te krijgen over wat wij aan toegevoegde waarde bieden waardoor we het verschil maken ten opzichte van de concurrentie.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier