Onderhoudstechnicus Kranen
Tata Steel
Velsen-Noord, NL
3 dagen geleden

Wat ga je doen?

Voor ons onderhouds- en inspectieteam voor kranen zijn wij op zoek naar een enthousiaste technicus die ons team komt versterken.

In deze functie houd jij je samen met een zeer deskundig team bezig met het verrichten van inspecties aan kranen over het gehele terrein dat 750 hectare groot is.

Dit zijn voornamelijk bovenloop-, hal- en portaalkranen met een variatie aan hefvermogen tussen de 10 en 500 ton. Natuurlijk zorg jij ervoor dat onze interne klanten hiervan een professioneel inspectierapport krijgen en voer je ook het onderhoud uit wat voortkomt uit inspecties.

Als onderhoudstechnicus kranen ga je aan de slag in een team van specialisten op het gebied van het onderhouden en modificeren van een grote diversiteit aan elektrische installaties.

Je werkt in een afwisselende baan waarin je zowel in onze werkplaats als ook op locatie jouw vakmanschap kunt uitoefenen.

Herken jij jezelf hierin?

Je bent een echte doorzetter die niet voor één gat te vangen is. Je werkt precies en zorgvuldig en kwaliteit leveren is voor jou vanzelfsprekend.

Je hebt enige ervaring met onderhoud en inspecteren van complexe installaties en vindt het een uitdaging om je kennis te vergroten.

Je bent kritisch in het opstellen van rapporten. Je kunt werken onder tijdsdruk en hebt geen problemen met incidenteel overwerk.

Voor jou is het vanzelfsprekend dat je kennis met elkaar deelt. Je hebt ervaring met onderhoud of beheer aan kranen en vindt het leuk om je kennis op het gebied van PLC’s en frequentieregelaars te ontwikkelen.

Bovendien :

 • heb je een mbo 4 diploma in een elektrotechnische richting
 • ben je bereid om cursussen te volgen
 • heb je een hoog veiligheidsbesef
 • heb je een pro-actieve houding
 • het is een pre als je ervaring hebt met frequentieregelaars
 • Wat bieden wij jou?

 • De zekerheid van een grote organisatie. Zo hebben wij een eigen cao waarin de afspraken staan vastgelegd
 • Je kunt een goede werk-privé balans hanteren doordat je deelneemt aan de flexurenregeling. Je kunt hiermee tijd voor tijd sparen en zelfs voor extra vrije dagen per jaar
 • Standaard 36 vrije dagen per jaar : 26 vakantiedagen en 10 adv-dagen
 • De mogelijkheid om 5x8 uur of 4x9 uur te werken
 • Je ontvangt een basis maandsalaris dat afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal €3.922 bruto per maand bedraagt
 • Wat is jouw werkomgeving?

  HTD Maintenance Services, waar in circa 850 mensen werken, bestaat uit meerdere afdelingen met elk hun eigen specialisme op het gebied van onderhoud en techniek.

  Binnen Tata Steel in IJmuiden is de HTD dé uitvoeringsorganisatie voor het planmatig onderhoud en oplossen van storingen.

  Bijzonder aan het werken in deze afdeling is dat jouw collega’s in de verschillende fabrieken naast collega ook je klanten zijn.

  Een echte HTD’er is het best te omschrijven als oplossingsgerichte technisch vakspecialist.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier