Operator
MSD
Haarlem, NH, NL
5 dagen geleden

De functie

Als Operator doe je veel meer dan alleen het bedienen van diverse verpakkingslijnen. Je bent verantwoordelijk voor het volautomatisch verpakken van geneesmiddelen voor mensen.

Daarbij ben jij een essentiële schakel in het leveren van de juiste, kwalitatief hoogstaande, medicijnen die het leven van anderen verbeteren.

Je verstelt regelmatig de hele verpakkingslijn om deze zo geschikt te maken voor andere medicijnen of verpakkingstypen. Je monitort de technische staat van jouw lijn en verhelpt technische storingen.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de bevoorrading van jouw lijn en zorg je dat alle documentatie zowel op papier als in ons SAP systeem volledig en nauwkeurig is.

Als lijneigenaar’ lever je input in het dagelijkse productieoverleg en draag je verbetervoorstellen aan die je vervolgens in teamverband uitwerkt aan de hand van Lean Six Sigma methodieken.

Je krijgt hiervoor uiteraard een meerdaagse cursus Lean Six Sigma naast alle andere cursussen en trainingen die je door MSD worden aangeboden.

Als Operator ben je werkzaam in een ploegenrooster en rapporteer je aan de manager operations.

Ons aanbod

Bij MSD bieden we aantrekkelijke salarissen plus een ploegentoeslag tussen de 15% en 25%, een bonus en een uitstekende pensioenregeling.

Jaarlijks kom je bij goed functioneren vanzelfsprekend in aanmerking voor een salarisverhoging. Daarnaast heeft MSD ook aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 35,5 vakantiedagen per jaar (op fulltime basis) en de mogelijkheid om kosteloos gebruik te maken van onze sportschool op het terrein.

Je start op tijdelijke basis, ofwel als uitzendkracht, ofwel op een jaarcontract. Als je als uitzendkracht start geldt dat zodra er mogelijkheden zijn, je in aanmerking komt voor een vast contract bij MSD.

Continu verbeteren is één van onze drijfveren, daarom moet jij het leuk vinden om je continue te ontwikkelen en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Teamwork en eigen initiatief zijn van groot belang. Bij MSD kun je je op allerlei manieren ontwikkelen. Er zijn verschillende mogelijkheden om stappen te zetten in je loopbaan, te rouleren in functies of te groeien in je functie.

Werken bij MSD is werken in een dynamische hightech omgeving van internationale allure, die toch sterk lokaal geworteld is in Haarlem.

Wij zoeken

We zijn op zoek naar meerdere gemotiveerde mensen (m / v) met een afgeronde MBO niveau 2, 3 of 4 opleiding, bij voorkeur in een technische richting.

 • Werkervaring in de bijvoorbeeld farmaceutische-, food- of procesindustrie is een plus.
 • Technische ervaring en / of affiniteit
 • Gedreven en leergierig
 • Nauwkeurig en zelfstandig
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk
 • Informatie en sollicitatie

  Als je interesse hebt in deze functie, dan nodigen we je uit om online te solliciteren via onze carrière website .

  Ben jij de

  kandidaat waar wij naar op zoek zijn? We ontmoeten je graag!

  Stuur ons jouw

  sollicitatie vandaag nog toe.

  Heb je nog

  vragen? Laat het ons weten!

  Stuur een app

  naar Barbara Razenberg (06-24904897) of een email naar . Bellen mag natuurlijk ook.

  Over MSD

  MSD is wereldleider op het gebied van gezondheidszorg en werkt mee aan een gezonde wereld. Met onze geneesmiddelen, vaccins, biologische therapieën en diensten bieden we innovatieve behandelingen voor een betere gezondheid van mensen en dieren in meer dan 140 landen.

  We vinden het belangrijk dat zorg voor iedereen ter wereld toegankelijk is en zetten ons hier actief voor in. Dat doen we met uitgebreid beleid, programma’s en samenwerkingsverbanden.

  MSD is het grootste innovatie farmaceutische bedrijf van Nederland. Bij MSD in Nederland werken ongeveer 4.000 mensen op onze drie vestigingen in Haarlem, Oss en Boxmeer.

  MSD hecht grote waarde aan diversiteit en streeft naar gelijke mogelijkheden en kansen voor mannen en vrouwen.

  Recruitment Agency / Search Firm representatives please note :

  MSD will not accept unsolicited CVs from recruitment agencies / search firms under any circumstances. In order to present CVs to MSD, your Recruitment Agency / Search Firm will have been invited to work on a specific vacancy and have Terms of Business signed and agreed with the relevant Recruitment and Staffing Regional Lead.

  Should you send CVs for a vacancy that you have not been specifically invited to work on to any employee at MSD (via email, post, internet, Taleo or any other method), these will be deemed the sole property of MSD.

  MSD will pay no introduction fee to the Recruitment Agency / Search Firm if a candidate is hired as a result of an agency introduction under these circumstances.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier