Pedagogisch medewerker flexpool kinderopvang Cluster Noord
KindeRdam
Noord, Rotterdam
3 dagen geleden

Voor onze flexpool van Cluster Noord zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor 0-24 uur per week.

Waar ga je werken?

Een baan in onze flexpool kan je uitstekend combineren met je studie, gezin of hobby! En omdat je op een aantal verschillende locaties komt, leer je de organisatie in korte tijd goed kennen en kan je ontdekken wat het beste bij jou past.

Heb je alleen een diploma dat voldoet voor de BSO? Geen probleem, ook dan ben je van harte welkom in onze flexpool en plaatsen we je alleen op BSO’s.

Met zo’n 80 locaties is KindeRdam een van de grootse kinderopvangorganisaties in de regio Rotterdam. Al deze locaties hebben we ingedeeld in 3 clusters : Cluster Midden, Cluster Noord en Cluster Zuid.

Cluster Noord bestaat uit 4 gebieden : Rotterdam-Noord, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel.

Binnen deze 4 gebieden hebben we maar liefst 30 locaties voor kinderdagopvang, peuteropvang en BSO. Als pedagogisch medewerker in de flexpool van Cluster Noord kan jij dus worden ingezet op één van deze locaties.

Iedere werkdag is dus anders! Heb je een specifieke voorkeur voor een werkgebied? Laat het ons weten, want wij denken graag met je mee.

Jouw talenten

 • De pedagogisch medewerker is verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van onze kinderen.
 • Samen met je collega’s zorg je voor een omgeving waarin kinderen zich veilig en fijn voelen.

 • Je bent een enthousiaste en sprankelende pedagogische duizendpoot die van aanpakken weet en initiatief neemt. Je communiceert vlot met kinderen, ouders en collega’s.
 • Daarnaast ben jij gastvrij, betrokken, sociaal, flexibel en heb jij een positieve uitstraling!

 • Je verstaat de kunst om de kinderen uit te dagen hun talenten te ontdekken en te ontplooien. En je helpt hen graag vaardigheden te ontwikkelen die belangrijk zijn voor hun toekomst.
 • Jouw creatieve, kunstzinnige en / of technische vaardigheden komen daarbij goed van pas.

 • Als flexpool medewerker kan iedere dag anders zijn, dus we zoeken iemand die flexibel is!
 • Onze talenten

  Als werkgever hebben wij ook zo onze talenten. Met onze ruim 900 pedagogisch medewerkers bieden we kinderen alle ruimte om de wereld te onderzoeken en te ontdekken, en hun talenten te ontplooien.

  Wij bieden al onze medewerkers de mogelijkheid zich blijvend te ontwikkelen door middel van trainingen, workshops, etc. Wij werken daarvoor samen met erkende trainers en ook onze eigen 5 pedagogen verzorgen trainingen.

  Verder hebben we 16 pedagogisch coaches die onze medewerkers begeleiden op de werkvloer en met wie je pedagogische vraagstukken kunt bespreken.

  Tot slot helpen we onze BSO-medewerkers met een wekelijks activiteitenprogramma, stoere workshops en jaarlijks ons fantastische vakantieprogramma BSO Vakantieland.

  Wat we van jou verwachten?

 • Je diploma voldoet aan de eisen die de cao Kinderopvang stelt.
 • Je bent beschikbaar tussen 7.00 tot 19.00 uur en bereid om gebroken diensten te draaien. De flexibiliteit die wij van jou vragen, krijg jij trouwens ook van ons.
 • Dus kun je een keer een dag(deel) niet, dan is daar altijd wel een mouw aan te passen.

 • Je voldoet aan de taaleis Spreken / lezen 3F en Schrijven 2F, of je bent bereid deze te halen.
 • Wat we jou bieden

 • Een fijne werkomgeving waarin een goede samenwerking en een positieve sfeer centraal staan.
 • Een 0-uren of flexcontract met een vast aantal uren van 8 maanden dat we bij goed functioneren verlengen. Er is uiteraard de mogelijkheid om door te stromen naar een contract met vaste uren binnen een vast team.
 • Inschaling en salariëring conform cao Kinderopvang, schaal 6, minimaal € 2.139 en maximaal € 2.913 per maand bij een werkweek van 36 uur.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier