Projectleider Civiel
Arcadis
Zwolle, NL
1 dag geleden

Je verder ontwikkelen als Projectleider Civiel en meewerken aan integrale projecten? Als arcadiaan krijg jij de mogelijkheid jouw bijdrage te leveren aan de plekken waar mensen graag willen zijn!

Als projectleider civiel pak je zelfstandig (deel)projecten op en ondersteun je de senior projectleider in de uitvoer van de grotere complexere projecten.

Je werkt nauw samen met de teamleden van de betrokken technische disciplines. Je verzamelt gegevens, analyseert ze, onderhoud contacten met opdrachtgevers en teamleden, geeft prognoses en rapporteert jouw bevindingen.

Naast sturing op technische aspecten (o.a. civiele techniek, infra en groen) en de zelfstandige uitvoering van (deel)projecten, ligt je focus ook op jouw eigen ontwikkeling.

Je pakt nieuwe taken op en verdiept je in de organisatie, o.a. op het vlak van planning en kosten.

Jouw adviesgroep is Urban Design en kent 50 collega’s waarmee het prettig samenwerken is. De multidisciplinaire aanpak in zowel de publieke als in de private sector zorgen ervoor dat stedelijke ontwikkelingen opvallend, economisch efficiënt en duurzaam zijn.

Daarin wordt meegenomen, klimaatadaptatie, de energietransitie en digitale innovatie. Opdrachtgevers zijn gemeentes, provincies, ontwikkelaars, onderwijs- en zorginstellingen en industrie.

Denk aan (her)ontwikkeling van locaties in de bebouwde omgeving, reconstructies van wegen, uitbreidingslocaties van bedrijventerreinen of aanpassingen van industriële sites.

Vanuit geïntegreerde projectteams, met daarin ontwerpers en specialisten wordt er gewerkt aan het initiëren, ontwerpen, aanbesteden en begeleiden van civiele werken.

Kortom een veelzijdige rol binnen een boeiende omgeving met doorgroeimogelijkheden. Daarnaast loopt Arcadis voorop in digitalisering en daar kun jij bij aanhaken en jezelf verder in ontwikkelen.

Naast thuiswerk, is je werklocatie Zwolle.

Als projectleider civiel ben je enthousiast en gedreven, beschik je over goede communicatieve vaardigheden, inhoudelijke kennis van Civiel / Infra projecten en goede organisatorische kwaliteiten.

Met een praktische instelling weet je je processen snel eigen te maken. Je bent een teamspeler en probleemoplosser die het belang van data erkent en dit zal toepassen.

Jouw profiel :

 • Hbo werk-en denkniveau, voorkeur opleiding civiele techniek of vergelijkbaar;
 • Circa 3-5 jaar werkervaring binnen een projectomgeving van bouwkundige, infrastructurele of civiele projecten;
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift;
 • kantgericht en pro-actief;
 • praktische instelling en een probleemoplosser;
 • Waar je ook werkt, wat je ook doet, als Arcadiaan draag jij bij aan onze missie Improving quality of life . Dat is wat ons verbindt en inspireert.

  We geven de toekomst vorm vanuit verschillende perspectieven en bouwen aan duurzame relaties. Samen willen we onze wereld verbeteren.

  Met vijf kernwaarden bouwen we aan onze Arcadis cultuur : People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid.

  Onze cultuur helpt jou je eigen carrière vorm te geven. Samen met onze klanten werk jij aan uitdagende en duurzame projecten.

  Denk hierbij aan (digitaal) ontwerp, advisering, engineering, project- en managementdiensten in de natuurlijke en gebouwde omgeving.

  Arcadis biedt jou een functie met veel vrijheid om je werk zelfstandig in te vullen binnen een ambitieus en gedreven team.

  Daarnaast werk je regelmatig samen met collega’s van andere disciplines. Kenmerkend voor onze cultuur zijn inclusiviteit, diversiteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

  Op deze onderwerpen voeren we verschillende activiteiten uit.

  Arcadis geeft jou de ruimte om ideeën verder te ontwikkelen en biedt goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Populaire programma’s voor jonge Arcadianen zijn Global Shapers en het Imagineers programma .

  Ook de actieve jongerenvereniging The Young Part zorgt voor een netwerk buiten jouw team of project. Wij hanteren marktconforme arbeidsvoorwaarden , waaronder 30 vakantiedagen, flexibele werktijden en een resultaatafhankelijke winstuitkering.

  Op onze website vind je meer informatie over ons bedrijf.

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ron van Mourik, recruiter, via telefoonnummer +31 (0)6 52342947 of via ron.

  vanmourik arcadis.com Wij ontvangen graag jouw CV en brief via de sollicitatiebutton in de vacature op www.werkenbijarcadis.nl .

  Uitzend-, detacherings- en W&S-bureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. #LI-RON

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier