Renovatie medewerker
Vandervalk+degroot
Wolvega, NL
6 dagen geleden

Ben jij in het bezit van of in opleiding voor het C rijbewijs en ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselende functie waarin je met de mooiste voertuigen en technieken gaat werken?

Als Renovatiemedewerker bij vandervalk+degroot zorg je ervoor dat de het ondergrondse rioleringsstelsel er in optimale conditie bijligt.

Hiervoor rijd je kriskras door Nederland voor onderhouds- en renovatiewerkzaamheden aan rioleringsnetwerken. Regelmatig verblijf je zelfs met jouw collega’s bij het betreffende project in de buurt.

De werkzaamheden worden uitgevoerd met verschillende technieken zoals een camerarobot, waterjet en hogedruktechnieken en het zetten van ondergrondse deelkousen.

Functie-eisen

 • Rijbewijs C met Code 95
 • MBO werk- en denkniveau
 • Een flinke dosis flexibiliteit
 • Probleemoplossend vermogen
 • Affiniteit met grond-, weg- en waterbouw
 • Affiniteit met techniek en groot materieel
 • Bij voorkeur aangevuld met VCA en NEN3399 / 13508
 • Voldoe je niet geheel aan deze eisen, maar heb je wel ambitie om door te groeien? Solliciteer dan alsnog zodat wij je aan kunnen melden bij ons erkende opleidingsinstituut.

  Wij bieden

  Vandervalk+degroot kenmerkt zich door een ongedwongen, informele werksfeer. Samenwerking, specialisme en humor zijn belangrijke waarden binnen onze organisatie.

  Een salaris van minimaal € 2.300 met een uitloop tot € 3.000 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week, exclusief overwerk (volgens cao vandervalk+degroot).

  Vandervalk+degroot biedt jou volop carrièremogelijkheden om vanuit deze functie door te groeien naar opvolgende functies en bijbehorend salaris!Je wordt aangemeld voor diverse cursussen om certificaten als VCA (Basis), Veilig werken langs de weg en Veilig werken in riolen te behalen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier