Lekker onderweg zijn? Vertegenwoordiger Winkels en Supermarkten
Werk Talent
Utrecht
4 dagen geleden

Functie omschrijving

Wij zoeken de provincie Utrecht een fulltime enthousiaste Sales Representative of Vertegenwoordiger die het assortiment van onze klant verkoopt aan de detailhandel, zoals supermarkten en winkels.

Wat ga je doen :

Dagelijks bezoek jij ongeveer 10 klanten in jouw werkgebied. De focus in deze functie ligt op het verkopen van extra meters schappen, waar de artikelen van dit bedrijf staan uitgestald.

Stel : een klant heeft nu 1 meter schapruimte van de artikelen binnen de winkel. Jij gaat met de bedrijfsleider van de winkel, ervoor zorgen dat dit bijvoorbeeld 2 meter of meer zal gaan worden.

Meer schapruimte betekent natuurlijk méér omzet.

Natuurlijk zorg je er ook voor dat jij regelmatig ook nieuwe klanten binnenhaalt en promoot jij ook nieuwe producten door middel van de verkoop van displays, posters e.d.

Deze functie is voor onbepaalde tijd en het bedrijf biedt jou zelf een contract aan. Je komt dus rechtstreeks in dienst van het bedrijf.

Haal jij de orders en omzetten binnen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Zoekwoorden : retail, detailhandel, assistent shopmanager, sales, verkoop, buitendienst, winkel, supermarkt, merchandiser, schappen, assortiment, artikelen, supermarktmedewerker, assistent bedrijfsleider, handel, commercieel medewerker, Utrecht Amersfoort, Hilversum, Bilthoven, Zeist, Bunnik, Nieuwegein, Houten, Maarssen, Soest, de Meern

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier