Monteur Mechatronica
USG - Unique
Groenlo, NL
5 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Je gaat werken bij een groot bedrijf waarin collega’s familie zijn. Je werkt nauw samen met echte vakmensen en gezelligheid en hard werken staan hier voorop.

Binnen het bedrijf zijn 6 afdelingen, met ieder zijn eigen specialisme. Sommige collega’s werken op 1 afdeling en andere collega’s worden op meerdere afdelingen ingezet.

Er wordt geleerd van elkaar, iedereen is even belangrijk en collega’s zijn betrokken met elkaar.

Feestdagen worden gevierd en wanneer iemand jarig is wordt er gebak gegeten in de kantine. Ook successen worden gevierd door middel van een financiële bonus maar ook met een taartje of een saucijzenbroodje in de pauze.

Het bedrijf is goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit Winterswijk, Doetinchem en Zutphen.

Functieomschrijving

Als fulltime monteur zorg jij dat verschillende regelaars en systemen in elkaar worden gezet en worden getest. Er zijn bepaalde stappen die je kunt ondernemen om te testen waar het probleem zich voordoet, wanneer een regelaar niet werkt, zodat je dit gemakkelijk op kunt lossen.

De systemen ga je voornamelijk testen zodat je de kwaliteit ervan kunt verbeteren.

Je gaat werken met ervaren collega’s op verschillende afdelingen binnen het bedrijf. Intern kun verschillende officiële trainingen en cursussen volgen om jouw ervaring uit te breiden en wellicht op meerdere afdelingen inzetbaar bent.

De trainingen en cursussen worden volledig door het bedrijf betaald en kun je onder werktijd volgen, zodat je in de praktijk kunt bijleren.

Ben jij iemand die het leuk vindt om na het werk nog te sporten? Er zijn verschillende collega’s die na werktijd samen hardlopen of eens in de zoveel tijd een tennistoernooi organiseren.

Functie-eisen

Jij bent op zoek naar een vaste baan waarbij je de zekerheid krijgt dat je kunt blijven. Je werkt graag samen met ervaren collega’s en voelt je fijn in een vast team.

Ook ben jij in het bezit van :

 • Aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie (stage of werkervaring);
 • Een mbo 3 / 4 diploma richting bijvoorbeeld Techniek, Electrotechniek of Mechatronica.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Het gaat om een structurele fulltime functie. Je komt DIRECT in dienst bij het bedrijf en start op basis van een jaarcontract.

  Ook bieden wij jou :

 • Afhankelijk van je opleiding en werkervaring kun je tussen de €2.460 en €3.200 bruto per maand verdienen;
 • Goede pensioenregeling, een eindejaarsuitkering en dienstjarentoeslag;
 • 200 verlofuren per jaar en 8% vakantietoeslag
 • Reiskostenvergoeding van €0,23 per km vanaf 5 km enkele reis.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier