Productie lasser rolcontainers (MIG/MAG)
Olympia
Breda, NL
1 dag geleden
source : Uitzendbureau.nl

Je gaat aan de slag met het lassen en repareren van rolcontainers. Dit is MIG / MAG laswerk, maar daarnaast wordt je ook ingezet op andere werkzaamheden zoals oa.

de productie en de montage. Het is een fulltime baan in Breda, waarbij je een lasproef moet doen naast het sollicitatiegesprek. Arbeidsvoorwaarden

 • een salaris tussen de € 2.000 en € 2.400 bruto per maand
 • een contract via Olympia die omgezet wordt naar een vast contract bij de opdrachtgever
 • reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer netto
 • werk binnen een familiebedrijf waarbij persoonlijke betrokkenheid hoog in het vaandel staat
 • beloningen conform de CAO metaal & techniek metaalbewerkingsbedrijf
 • Vaardigheden

  We zoeken iemand die al wat ervaring heeft met MIG / MAG lassen, daarnaast weet je van aanpakken / doorwerken en je spreekt de Nederlandse taal.

  Over de werkgever

  Onze opdrachtgever is een jong familiebedrijf dat sinds 1994 actief is op het terrein van rolcontainers. Zij houden ons voornamelijk bezig met de reparatie, modificatie, identificatie en het onderhoud van alle typen rolcontainers.

  Omdat zij zich van het begin af aan gespecialiseerd hebben op de rolcontainer hebben we intussen een gedegen knowhow weten op te bouwen, waardoor zij elk probleem op rolcontainergebied kunnen oplossen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier