Werktuigbouw-/gasmeettechnici
Bas-Netwerk BV
Eibergen, NL
8 dagen geleden

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Eibergen zijn we op zoek naar 2 werktuigbouw / gasmeettechnici, die hun werkervaring, vakbekwaamheid en accuratesse eens anders in willen zetten, namelijk door het beoordelen van de juiste werking van meetinstrumenten en meetsystemen, eventueel samen met installatie-

of reparatiewerkzaamheden.De werkzaamheden op de afd. Energiemeting bestaan voornamelijk uit het op het verbruikersadres controleren of keuren van klein-

en grootverbruik meetinstallaties in de gas-, electriciteits- en warmtedistributie.

Functie-eisen :

Kandidaten met kennis en ervaring op het gebied van energie(meet)techniek en reeds opgeleid tot VP en / of VOPmeters (VIAG 2010) genieten de voorkeur

Bedrijfsomschrijving :

Een kleine organisatie met een grote dienstverlening! Bas-Netwerk BV is opgericht in 2009 in Winterswijk en sinds april 2013 gevestigd in Eibergen.

Directeur Jan Spekschoor is de drijvende kracht achter de organisatie. In onze visie staan persoonlijke aandacht, betrokkenheid, kwaliteit en deskundigheid voorop om de werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren.

Bas-Netwerk Uitzendbureau heeft een informele werksfeer met korte lijnen, waardoor we snel kunnen reageren op uw vragen.

Onze belangrijkste tak is het uitzenden van kandidaten. Bij dit alles staat de opdrachtgever centraal en bepaalt de vorm en de omvang van de dienstverlening.

Met de kandidaten wordt een uitvoerig intakegesprek gevoerd, zodat we weten waar de kwaliteiten en de talenten van onze kandidaten liggen.

Daardoor zijn we in staat om een succesvolle match te maken! Daarnaast kunt u bij ons terecht voor Werving en Selectie, Advies, Outplacement en Loopbaanbegeleiding.

De mensen van Bas-Netwerk BV komen graag langs voor een persoonlijke kennismaking met de opdrachtgever om zo een goed beeld te krijgen van de cultuur en de werkzaamheden van het bedrijf.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier