Werken in beschermd natuurgebied Uitkerkse Polder
Give a Day
NL
5 dagen geleden

Your volunteer experience

Natuurpunt Blankenberge is een hechte vrijwilligersvereniging en biedt zeer divers natuurbeheerwerk in het grootste natuurgebied van West-

Vlaanderen (Uitkerkse Polder), met ondersteuning door Natuurpunt conservators / vrijwilligers. Samenwerking verloopt steeds in een fijne teamsfeer en zorgt voor leuke sociale contacten.

This vacancy is running

Content volunteer vacancy

Natuurpunt Blankenberge zoekt voor het grootste natuurgebied van West-Vlaanderen, de Uitkerkse Polder, max. 50 vrijwilligers voor seizoensgebonden natuurbeheer met duurzame impact.

Verschillende opdrachten kunnen uitgevoerd worden op één dag : snoei- en maaiwerk, wegnemen van invasieve exoten (planten), inventariseren van zeldzame zilte flora en planten in en rond poelen, grachten en sloten.

 • Collaborative
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier